| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna ziua am o problema cam ciudata...deci in august menstruatia mi-a venit normal cu dureri etc in septembrie si octombrie am avut pauza nu a venit deloc, pe 3 luna asta mi-a venit fara dureri foarte putin si m-a tinut 2 zile...alaltaieri mi-a venit din nou dar nu normala, e rosu deschis spre roz si foarte putina. O fi dereglari hormonale sau sarcina pentru ca am avut si contacte sexuale neprotejate.

P.S. am facut 3 teste de sarcna si au iesit negative

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat ca neaparat sa fii consultata/examinata in mod foarte amanuntit din punct de vedere ginecologic, pentru a ti se prescrie un tratament ginecologic adecvat cu rolul de a-ti regla ciclul menstrual.Nu poate fi considerat ca fiind normal un astfel de mod de manifestare a activitatii tale endocrin-hormonale. Apeleaza fara frica la serviciile unui medic ginecolog.Multa sanatate.

1 răspuns:
| Kriss96 a răspuns:

Cred ca sunt doar dereglari desi ti-as recomanda sa mergi totusi la un ginecolog pentru a fi sigura. Testele de sarcina mai si gresesc. Uneori pot sa arate pozitiv si sa nu fi. In orice caz ma gandesc ca 3 teste negative deja elimina mare parte din riscuri. Insa ai niste dereglari tare urate si ar trebui sa te vada un medic.