Hai ca mi-a placut. Chiar am avut rabdarea sa citesc tot. O poveste care la persoana a III-a e amuzanta. Nu si pentru tine.
Trebuie sa intelegi intai cum te vede ea: la inceput era scai dupa tine, iar cand tu o certai, ea ar fi facut orice sa fiti impreuna. Acum insa e invers. Oricat ai vrea tu, ea nu ar mai vrea sa fie cu tine.
Nu stiu eu ce varsta ai tu, dar daca ea e o adolescenta, ce te astepti de la ea? Vrea sa exploreze. A vazut cum e cu tine, acum cauta pe altul pentru ca cu tine s-a cam plictisit (i s-a incretit parul mai!).
Curios lucru este ca tu ai ierta-o ori de cate ori te-ar insela. Nu faci bine. Incearca sa ai un respect de sine. Consideri ca ea e o fata demna de respectat? Eu din ce am citit nu o consider respectabila. Eu zic sa cauti alta. Spui ca ai mai fost cu fete, o sa mai fi si de acum incolo. Fata asta s-a schimbat in ultimul an sau de cand va cunoasteti, ma refer la ce ar face ca sa fie cu tine. Inainte facea totul, acum nu mai vrea. Trebuie sa intelegi ca nu o face din razbunare, pur si simplu e genul de om care s-a plictisit, si vrea cu altcineva, de aici si faptul ca inseala cam mult. E cam usuratica. Serios vorbesc. Mai asteapta pentru alta fata, ea nu merita sa fie cu tine.
Da stiu ca este cam usuratica. Dar m-am indragostit de ea. Dar ma simt si naspa pentru ce a facut de revelion. Totusi chiar daca era despatita de mine tot ma doare sa aud ca a facut astfel de lucruri. Cand m-a inselat prima data...nici nu o cunosteam si nu cred ca ma iubea ea atat de mult. Dar acum stiam ca ma iubeste. Totul era bine pana sa o acuz eu cu geloziile mele. Noapte trecuta pe la 2 dimineata am vorbit cu ea. I-am trimis cateva mesaje sa vad ce face si am incehiat cu : vorbim maine. si ea a zis poate. iar eu am raspuns cu asta Hei. Daca nu ai timp maine atunci da-mi un mesaj cand ai timp sa vorbim Pana atunci iti doresc toate cele bune. Noapte buna. A fost bine sa mai aud cate ceva de la tine. Cateodata ma gandesc si eu ca nu e o fata buna ..pentru ca m-a inselat prima data si a facut chestia aia de revelion dar in acelasi timp ma gandesc si la toate momentele frumoase impreuna. La cum plangea langa mine in pat cand stateam si ii ziceam vorbe frumoase. Plangea de emotie. Pe scurt a fost frumos intre noi. Dar ea este in clasa a 10 a acum iar eu in a 12 a si ma gandeam cand eram cu ea daca ma va astepta 2 ani pana intra si ea la facultate. Daca imi va fi loiala si nu ma va insela cat timp eu nu sunt cu ea. Bineinteles ca mai veneam si acasa. Si am vorbit cu ea despre asta si imi zicea ca ma asteapta. Acum nu situ ce sa fac. Stiu ca am fost prea bun cu ea cateodata iar alte ori prea rau. Imi este foarte greu fara ea. Acum am vazut ca s-a imprietenit cu mai multi baieti pe Facebook. Nu stiu daca vorbeste cu ei sau nu sau daca i-au dat ei cerere vazand ca este singura. Aaa si am vazut ca nici pozele cu mine de pe Facebook nu le-a sters. Ce ma sfatuiesti sa fac?
Nu te va astepta 2 ani. Te-a inselat cand erai acolo in oras cu ea. Iti dai seama cand nu vei mai fi... O sa il insele si pe ala cu care te va insela!
Imi pare rau de tine. Daca tu accepti sa fii cu o fata atat de usuratica, este treaba ta. Fiecare decide cat de tolerant sa fie. Eu nu as suporta. Sgatul meu este sa o lasi in pace. Vei gasi pe cineva care chiar sa tina la tine.
Pai ea tine la mine. Ma inselat la inceput dar de atunci nu a mai facut asta. Ca a pupato ala e alta treaba. Nu era cu mine si era si beata.El a pupato rapid. Gen te duci la ofata si o pupi pe buze fara ca ea sa se astepte. Plus ca la sters de la prieteni pe pustiul ala. Azi am vorbit cu ea cateva minute la telefon si a vorbit frumos ( nu am mai vorbit cu ea la telefon de 2 saptamani ) Mi-a zis ca va sta in oras la matusa ei o saptamana (ea sta la tara si eu la fel) i-am zis ca vom vorbi mai tarziu. Imi fac griji acum sa nu iasa in oras cu alti baieti pentru ca am vazut ca s-a imprietenit cu multi baieti pe Facebook
Suntem impreuna de 1 an si 3 luni ne-am certat pentru ca eram eu gelos si am luat o pauza de la pauza sa ajuns sa despartire dupa un timp a venit revelionul a iesit cu o prietena si 2 pusti mai mici ca ea a baut sa imbatat si unul din aia a pupato pe buze inainte de plecare pentru ca a vazut ca era beata si a profitat. Ce sa fac sa o castig inapoi? Dar mai bine citesti varianta lunga
Părerea mea este că greșești când îi ceri aa ți facă poze. Las o mai libera, că să poată să prindă încredere din nou in tine. Și faza cu revlionul și pupatul pe buze, las o mai moale nu mai face atâta tam tam. Du te la ea cu un buchet de flori, trandafiri o cutie de bomboane și o brățară și spune i ca ai greșit și că o iubești și nu poți concepe viața fără ea. Dacă nu poți să i zici fata in fata, lasă i le la ușă.
Sincer., daca as fi fost in locul tau m-as fi despartit de mult de ea, din cate ai tastat tu acolo, nu e genul care sa vrea o relatie serioasa, deocamdata ea vrea mai mult sa se "distreze" ca sa zic asa, sunt multe alte fete in lume, ma rog nu ma bag peste tine, ramane la decizia ta
Fii atent te înțeleg în primul rand nu mai fi frt gelos pe băieți niciodata nu am spurtat gelozia la un băiat urăsc acest lucru o relație este bazata pe încredere reciproca altfel se va destram intr-o zi.eu cred ca încă mai tine la tine fii atent fai cadouri oricât de mici ar fi ele scoate-o la un film oferăi ciocolata trandafiri și chești de acestea femeiești