Nu stiu ce sa mai cred..sunt debusolata. Si daca ar avea o depresie, de ce ar vorbi cu alta? De ce mi-ar face asa ceva?
Ce sa spun omul nu e facut sa stea cu cineva o viata, omul e monogam social dar nu si sexual, poate vrea o aventura cu aia sau doar glume tu cum ai zero dovezi decat simple mesaje nu poti afirma nimic, dar repet omul are o diversitate sexuala biologica, nu devenim gay cand iubim pe cineva dorinta sexuala exista acolo undeva, asta nu-i o scuza pentru el dar sa te astepti sa te iubeasca o viata un om e nebunie curata sincer, el te iubeste dar are dorinta sexuala sau poate doar glumea cu aia ca daca e genul badboys e ceva normal, mai ales ca prietena lui cea mai buna era sora lui tu trebia sa fi bine si sora lui dar voi doi nu comunicati asa mult
Salut! Daca tot o tii pe a ta rezerva-ti o zi pentru a-l urmari, dar el sa nu te vada.Atunci vei stii.El te crede plecata si nu isi va mai lua nicio masura de precautie.
Daca vine la tine cu tatuajul deja facut atunci mai merita o sansa,altfel nu.
Daca tot pui mana pe telefonul lui, da-i mesaj respectivei in numele lui, sa iesiti la un suc. Poate n-ai salvat numarul de telefon corect in telefonul tau. Daca vine ia-o la intrebari(nu paruieli).E posibil sa nici nu stie de existenta ta.
Dupa care 'Adio, taica, si noroc!'. Esti tanara meriti mai mult.
Buna. Nu stiu cat de sudata este relatia voastra, cel putin din punctul tau de vedere, dar sfatul meu, ca si barbat in varsta de 39 de ani, este sa -ti cauti iubirea in alta parte. Decizia este a ta, dar gandeste te bine daca el este cel mai potrivit pentru a fi tatal copilului tau. Tinand cont de faptul ca mai are ai apucaturi bahice, ca te si inseala.
KatiMe27 întreabă: