| ovialex9 a întrebat:

Am o problemă destul de mare, eu sunt băiat şi am sfârcurile ca de fată. Când îmi dau tricoul jos colegii imi zic că parcă sunt o fată. E ceva normal? Ce pot face? Cum să rezolv asta? Vă rog să mă ajutaţi! Dau fundă!

9 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Cati ani ai?
Te sfatuiesc sa mergi cat mai repede si urgent la un doctor,am uitat cum se cheama acel doctor, sa-ti faci analize pentru a vedea daca hormonii feminini nu sunt mai multi fata de cei masculini, si zic repede si urgent pana nu incep sa iti creasca sanii pentru ca atunci e mai greu o sa trebuiasca sa faci operaty si alte cele.
Vorbeste cu parintii si cu doctorul fara rusine inainte sa se complice lucrurile.Sunt destule cazuri de genul, altfel nu ti-as spune doar asa.am vazut destule cazuri asa, am si citit.

| Vizitiul a răspuns:

Freaca-te pe ele...ca se fac de barbat. Fir-ar a naibii de gandire.

| michaelj a răspuns:

Sfarcurile tale dau lapte?

| ovialex9 explică:

Maddyline,lasa-mi id-ul tau sa putem vorbi mai multe, sa nu face chat aici.happy

| mgtow a răspuns:

Dc mi-ai dat ign mai omule, se vede ca nu stii sa te tii de cuvant team rugat sa vorbesti cu omul ala si nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa ai GINECOMASTIE (dezvoltarea sanilor la barbati). Te sfatuiesc sa mergi la un doctor endocrinolog. La varsta de 18 ani ( in cazul in care nu ai deja varsta), poti face operatia de extirpare.

| Phutui a răspuns:

Hei priveste partea buna a lucrurilor, o sa poti alapta cand sotia e la muncalaughing

| Dunnamite a răspuns:

Nu mai manca de la MC si de la mall. nu mai manca carne crescuta cu hormoni de crestere rapida! si du-te la aerobic, alearga in parc, nu mai sta in degeaba! miscare miscare miscare!

| inteleptul_9804 a răspuns:

Singura solutie : operatie de schimbare de sex, dintr-o data misto-u colegilor o sa devina admiratie.