| 527282910010101929262626flooo a întrebat:

Bună ziua! Am o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere … m-am dezvirginat la vârsta de 16 ani, țin să menționez ca am avut câteva relații din care nu am simțit nici o plăcere sexuală cu niciunul din partenerii mei, în schimb simt când mă masturbez singură. Am încercat să-i pun să-mi facă ce fac eu dar în zadar tot nu simt nimic … nu înțeleg de ce? am încercat și cu jucării sexuale și tot nu simt nimic … care este cauza? Am simțit o singură dată cu unul din ei dar atunci doar prin sex oral, încă eram virgină și am simțit cum simt când îmi fac eu singură. Dar am fost îndrăgostită de persoana respectivă, în schimb de când mi-am început viața sexuală am doar atracție fizică, dar nu simt îndrăgosteala și nici fluturii în stomac cum simțeam odată … oare să fie din cauza ca n-am sentimente? Problema asta mă afectează foarte mult psihic și nu-mi găsesc liniștea lângă nimeni din cauză ca nu simt nici o plăcere cu nimeni. Am încercat și cu o femeie și tot la fel nimic nu mai înțeleg de ce. Aștept păreri, mulțumesc …

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Da, se spune că cel mai erogen organ al femeii este creierul.
Așa că nu e de mirare că nu reușești să ajungi la orgasm în liosa unei stimulări adecvate la nivel sentimental.
Ai două opțiuni: te masturbezi în timpul actului ca să ajuți plăcerea să crească și să ajungi la climax, sau te abții până găsești un alt suflet pereche cu care să ai acei fluturi în stomac despre care spui.

| 527282910010101929262626flooo explică (pentru mihai69):

Să înțeleg ca voi simți doar dacă o să am sentimente? problema e ca nu mă pot îndrăgosti de nimeni. doar atracție fizic am

| 527282910010101929262626flooo explică (pentru mihai69):

Asta ar înseamnă ca eu va trebui să rămân singură până găsesc persoana cu care să simt fluturi să mă pot îndrăgosti să simt și eu ceva, dar se pare ca nu o mai găsesc de atâția ani. nu am decât atracție fizică mai mult de atât nu pot să am. încerc dar nu pot

| mihai69 a răspuns (pentru 527282910010101929262626flooo):

Nu neapărat.
Am exagerat eu puțin în răspunsul de mai sus.
Dar trebuie să treci de niște piedici psihologice, e clar.
Așa cum am răspuns și în p.m., mergi la un psiholog.

3 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

De ce? Pentru ca maturitatea nu aduce bucurie doar stabilitate.De fapt acum trebuia sa fi cu primul tau partener.Ca a simtii placerea aia de 2 minute nu poate sa te faca sa rispingi un om pentru asta. Omul e mai important chiar si decat ceea ce simti. Daca nu vei trece de placere nu vei face nimic.Marii poeti, razboinici salvatori, artisti si destepti ai lumii pana la Hristos si dupa au fost curati nu intinati sufleteste si trupeste. Nu faci nimic in starea in care esti si starea ti se datoreaza, nu vei mai putea fi virgina dar ai putea sa incerci sa recuperezi macar 50% din ceea ce ai tu mai frumos si original. Nu te lua dupa ce zice lumea, lumea te vrea una cu pamantul daca asta iti doresti si tu... daca nu cauta raiul, un duhovnic de inceput.

| 527282910010101929262626flooo explică (pentru Konstantinos99):

și atunci ce fac în cazul acesta? stau așa în relații fără să simt plăcere sexuală? odată ce nu simți așa ceva e clar nu există sentimente și nu înțeleg de ce nu le simt

| 527282910010101929262626flooo explică (pentru Konstantinos99):

Trăiesc cu impresia ca nu iubesc. de-aia nu simt nimic?

| Konstantinos99 a răspuns (pentru 527282910010101929262626flooo):

Te apropii, totul pleaca de la tine.Alte parsoane doar te ajuta pe tine sa te simti bine tu alegi mai alesc ca esti fata tu te modelezi dupa baiat nu el dupa tine. Renunta sa pui placerea pe primul loc si poti face asta luptand ca dincolo de placere esti tu cea reala acel copil, e persoana iubite care nu e vinovata de ceva, esti tu.Nu da vina pe EL pentru ca ai luat o pe o cale gresita.Gaseste un om cu care poti rezista minim 2 luni fara sa faci nimic sa il iubesti, dar trupul tu trebuie sa il stapanesti

| Bobbi1234 a răspuns:

Sunt unele persoane care daca nu leaga o lagetura mai stransa emotional se poate intampla acest lucru. Incearca sa iti gasesti pe cineva care iti place. Sunt milionane de barbati. Sigur ai de unde alege. Succes

| 527282910010101929262626flooo explică (pentru Bobbi1234):

Mereu mi-am ales doar ce îmi place, dar nu simt absolut nimic doar atracție fizică în rest nimic.