| ioanatomi a întrebat:

am o problema luna aceasta am facut sex neprotejet dar mentionez ca el nu a ejaculat in mine deloc.luna trecuta ciclul mi-a venit prin data de 23 sau 24 dar luna aceasta inca nu mi-a venit desi am simtome ca as veni ...ma doare burta un pic si sani.Totusi e posibila o sarcina? cum pot afla daca sunt insarcinat?, care test de sarcina e mai bun? iar sarcina la cate saptamani se vede la ecograf?
Va rog sa-mi raspundeti fara mistouri!

Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

O sa-ti vina ciclul.iar ca sa stii, testul de sarcina se face la minim 2 saptamani dupa act ca sa ai un rezultat cat de cat sigur

3 răspunsuri:
| AdelaElena20 a răspuns:

Nu nu esti insarcinata... Simtomele sunt de la cilcu sanii grei si burta e de la cilcu. Stai linistita. Si incearca sa te mai protejezi cand faci sex.

| cuvant a răspuns:

Daca nu s-a terminat nu esti insarcinata. Alta data protejati-va amandoi sa fiti siguri

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Posibilitatea de a fi insarcinata este de cam 30% daca esti sigura ca nu a ejaculat niciodata (si ati avut contacte sexuale regulate in aceasta luna). Totusi, intarzierea este mica si nu e cazul sa te gandesti inca la sarcina. Poti face un test de sarcina daca menstra intarie 7 zile, in a opta zi din prima urina de dimineata. SureCheck si barza sunt foarte bune, daca le faci corect (adica dupa minim 7 zile de intarziere, din prima urina de dimineata). la ecograf, sarcina se vede cam din saptamana a cincea.