Mai rar asa baieti ca tine, sa stii ca tot raul facut se va intoarce impotriva ta, dar fi atent vreau sa ma citesti de mai multe ori, poate acuma nu te atrage fizic dar nu totul sta in fizic daca ai vrea ai putea sa o iubesti hai dai o sansa man, sa stii ca cand iubesti chiar e mai frumoasa persoana iubita, dar sa nu isi bati joc ca nu-i bine, inteleg esti baiat vrei sex dar nu isi bate joc de cineva
Daca esti baiat cuminte, spune-i adevarul ca nu o placi si ca nu vrei sa faci sex cu ea.
Da,dar problema e ca sunt momente cand chiar cred am putea fi un cuplu perfect. Plus ca sunt si oamenii de langa mine, care ma tot *** la icree ca cum pot rata o virgina, si ca ar trebui sa fac sex cu ea ca nu e mare lucru sa o lasi acolo... Problema ca nu sunt genul.
Daca nu vrei sa te joci cu sentimentele ei, nu-i accepta propunerea. E de apreciat cate gandesti si la sentimentele ei si nu doar la placerea ta. Daca ea vrea sa isi piarda virginitatea cu tine, inseamna ca tine la tine, si poate crede ca facand sex cu tine te recupereaza, dar tu stii bine ca nu se va intampla asta, spune-i ca intre voi s-a terminat definitiv.
Solidaritate feminina -_-
Nu te juca cu sentimentele ei! Nu o placi, spune-i-o! Spune-i ca nu te simti atras de ea si ca nu o placi in acest mod! Alege-ti cuvintele intr-un mod frumos si grijului, nu o rani.Cu siguranta propunerea ei de a face sex cu tine a fost o invitatie pentru a te tine langa ea pentru ca te place.
Eu zic ca nu e ok sa te joci cu asa ceva, vorbeste si cu ea si spune-i ca tu nu ai putea forma un cuplu cu ea never forever
Eu zic sa nu te joci cu asa ceva, da-i de inteles ca nu iti doresti o relatie, fi mai "rece" cu ea. Faza e ca daca o faceti si pe urma o lasi... posibil sa se simta oribil, si probabil o sa o ai pe constiinta si asta nu ar fi placut deloc pentru tine. Refuz.o politicos
Anonim519 întreabă: