| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua!

Am o problemă, nu știu câți îmi vor răspunde la vorba asta. Mie mi-a plăcut de o fată de la mine din oraș, o cheamă Alexandra și este foarte drăguță la față și îmi place și aspectul fizic al iei, și eu nu am avut noroc la ea să fie iubita mea, si nu a vrut să iasă cu mine la o plimbare să mai vorbim una alta și să ne cunoaștem. Și să vă spun întrebarea acestei vorbe. De ce de fiecare dată când o văd pe Alexandra prin oraș mă cuprinde tristețea și asta câte o dată îmi vine a plânge? Oare din cauza asta mă cuprinde tristețea și îmi vine câte o dată să plâng, din cauza că este frumușică și mă gândesc că nu am avut șanse să fie iubita mea?

Mă puteți ajuta cu niște răspunsuri cât de cât ok ca să pot să trec peste asta. Nu vreau să se mai întâmple asta când o văd sa mă cuprindă tristețea și câte o dată să plâng. Cum pot trece peste această eroare?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai lasa naibii subiectul asta, ca ti-am explicat in mai multe randuri ca omul nu te poate iubii cu forta, daca nu te place si nu are dragan la tine.

Focuseaza-te pe carte si pune mana sa inveti pentru BAC, ca acum vin examenele si tu vorbesti prostii pe forumuri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este întradevăr o eroare. Dar nici Madonna nu a fost iubita ta. După ea de ce nu plângi?

| Nirvanaaa a răspuns:

Fata nu a vrut sa îți dea speranțe false și a fost onesta.
Când o mai vezi gândește-te la altceva: ce ai tu de făcut pe mai tarziu, la ceva ce îți face placere. Sau pur și simplu te uiti in partea opusa pana îți trece.
Asta e situația, nu ai ce-i face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Focuseazate pe o alta fata, cu aceasta nu a fost sa fie!
O placi de aceea, și ești conștient ca nu va fi a ta niciodată. Nu te consuma degeaba după fete care nu te plac, după fete și tren sa nu alergi niciodată! Se va găsi intr-o zi sa te placa o tipa pentru ceea ce ești, nu ceea ce vrea ea/ele sa fi/devii!

| Kiran a răspuns:

Tocmai prin ceea ce treci e motivul in care nu trebuie sa tii legatura cu un fost / fosta, iti aduci aminte de visele in care erati impreuna si totul era frumos. poti sa treci peste asta învinovățind-o ca nu era perfecta (chiar daca nu e asa, facand o persoana vinovata in mintea ta, vei trece mai usor peste) sau poti sa o inlocuiesti cu altcineva, cam asa functioneaza la mine lucrurile laughing

| cehos69 a răspuns:

Nu este o eroare faptul ca ai iubit si nu ti-au fost impartasite sentimentele, total gresit sa crezi asta.
Ce vreau sa intelegi e ca niciodata nu merita efortul sa iubesti sau sa suferi pentru cineva care nu iti impartaseste sentimentele, e pierdere de timp si asta o sa iti dai seama singur mai devreme, mai tarziu sau niciodata, depinde de persoana.
Dupa felul in care pui problema presupun ca esti destul de tanar, ai timp sa gasesti fete mult mai frumoase si ok decat Alexandra si care iti vor impartasi sau poate ca nu sentimentele, aici depinde de tine cum joci cartea victoriei.
Ce vreau sa zic e ca doar timpul poate rezolva problema asta stii proverbul " ochii care nu se vad se uita "