| joe_3082 a întrebat:

am o problema, pe 18 luna aceasta am avut primul contact sexual protejat cu prietenul meu ( m-a dezvirginat ). pana atunci nu facusem nimic in afara de cateva jocuri. luna trecuta ciclul mi-a venit pe 22, iar dupa calculele mele luna aceasta trebuia sa vina pe 20-21, intotdeauna imi venea mai devreme, am 16 ani. ce credeti ca as putea sa am? exista sanse sa fiu gravida?

Va multumesc!

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca te ai protejat inseamna ca sansa de a ramane gravida e minima, menstruatia iti intarzie din cauza ca ti ai inceput viata sexuala, stai linistita, o sa ti vina

| ronin33dan a răspuns:

Daca a fost protejat cum ai putea ramane? Si... felicitari!

| b3bitsa a răspuns:

Buna. Nu am de unde sa stiu ca nu am fost acolo sa vad, dar daca a fost protejat sansele sunt minime.Pentru linistea ta ar fi bine sa iti iei un test de sarcina si vei vedea acolo. Menstruatia iti intarzie pentru ca ai avut primul contact sexual, este ceva normal. Bftwinking

| source a răspuns:

Eu ma intreb voi inainte sa incepetzi viata sexuala, nu va documentati, gen hai sa facem sex ca e un must have si apoi sa vad daca am ramas gravida...thinking

| benga94 a răspuns:

In primul rind ai gresit ca te-ai dezvirginat la 16 ani, nu e bine daca asta te lasa ce faci? iti faci un altul faci si cu ala si tot asa? Greseala fetelor din ziua de astazi pana se marita uita numarul la citi a avut in pat, posibil sa iti mai intirzie citeva zile de la contactul sexual, dar cel mai bine ar fi sa iti cumperi un test de sarcina si sa vezi care e treaba, daca o sa continuii cu partidele amoroase ori iei anticonceptionale ori faci neprotejat 2-3 minute si cind simnte ca isi da drumu sa isi puna prezervativul si isi da drumu in tine cu el. sper ca te-am ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| PamPamPaaaam a răspuns:

Chiar dacă a fost un contact sexual protejat există o şansă destul de mică sa rămâi însărcinată smug.
Felicitări big grin!

| Bellatores a răspuns:

Nu iti face griji, nu estiwinking

| Maui a răspuns:

De doua ori felicitari.

| AngelGirl5 a răspuns:

Nu. Nu esti gravida, mai ales ca te-ai protejat. Stai chill. E o intarziere normala, deoarece e primul contact sexual. In maxim 3 sau 4 zile o sa-ti vina :*.

| joe_3082 explică:

Buna! Inca nu mi-a venit. luna trecuta mi-a venit pe 22, sunt foarte speriata.ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.