anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si nu stiu ce sa fac.
In noiembrie am facut asa numitul "petting" ( eram amandoi dezbrăcati) si de atunci am facut multe teste de sarcina si toate negative, plus in HCG dupa o luna de la incident si a iesit 1, 1( negativ). Am avut menstra normala( doar ca am avut si dureri de mameloane si inainte nu avem)
Dar problema e ca simt niste batai in burta. si cand stau pe burtă, si cand stau pe spate. Credeti ca poate fi vorba de o sarcina?
Țin sa precizez ca am burta foarte tare si am probleme cu scaunul.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De unde naiba sa fii insarcinata daca nici nu te-a penetrat... Crezi c ase teleporteaza spermatozoizi? Ai tu in cap ca ti se misca ceva prin burta, iti creezi singura scenarii si interpretezi

| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut imposibil. Rezultatul amintit : '' plus in HCG dupa o luna de la incident si a iesit 1, 1( negativ), reprezinta un rezultat care este in proportie de peste 99, 9% VALID. VALABIL si CORECT prin care a reiesit ca in sangele tau exista doar nivelul de hormonul hCG care exista ca fond general. Orice rezultat care are valoare mai mica de 5, 3 mUI/ml de sange este in mod sigur NEGATIV. Bataile de care amintesti ca le simti in abdomen, reprezinta de fapt ''ecoul'' batailor inimii care sunt transmise in organism prin AORTA, care este cea mai mare artera a corpului omenesc. Se intinde de la valva aortica (de la inima) pana in treimea mijlocie a abdomenului, unde se bifurca in cele doua artere iliace comune. Transporta sangele oxigenat necesar metabolismului organismului. O consultatie medicala efectuata de medicul de familie ar fi binevenita in celelalte probleme amintite. Multa sanatate!

| Cosmin86 a răspuns:

Un test de IQ ti-ai facut vreodata?

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Asteptam sa-ti faci tu ca sa-mi spui cum e. Daca nu vrei sa ajuti, iti vezi de treaba.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Cosmin86):

Poate a făcut și a ieșit negativ.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să fii însărcinată.
Totul e cauzat de stres.
Dacă ai dubii de ce nu faci niște analize?