Cautati impreuna aici si pe net cat mai multe despre Pettin si incepeti sa faceti, eventual in semiobscuritate, daca ea e atat de pudica. Poate e crescuta in ignoranta si sub amenintarea cu cine stie ce pedeapsa daca incepe viata sexuala inainte de casatorie, dar aceasta varianta, si mai ales si fara Pettting, o predispune pe ea la niste riscuri si consecinte negative in plan relational, pentru ca oamenii sunt foarte diferiti, mai ales dinamica relatiilor intime, si ar fi pacat ca, practic, ea, "cuminte si ascultatoare" sa isi riste bucuriile si satisfactiile normale pe care le-ar putea avea in mod firesc. Trebuie sa cititi, sa intelegeti ca placerea si orgasmul se pot obtine si cu pastrarea virginitatii, prin practicarea Petting-ului si a sexului manual - adica stimularea ei clitoridiana preponderent, ca la tine e mai usor.
Eventual mai poti citi si la mine la raspunsuri, ceva mai in urma, cand am raspuns la cum se incepe viata sexuala.
Probabil ca fata este crescuta pe stil vechi Adica nu face sex inainte de casatorie.Imi place de tine ca ai avut foarte multa rabdare.Pentru ca tii foarte mult la ea, din cate spui. Daca tot nu vrea si esti dornic de sex va trebui sa te impui putin.La modul cat mai politicos. Daca tot nu vrea mi-e teama ca ea va ramane fata mare(virgina) la varsta ei. Oricum, o discutie cat mai serioasa este necesara.Succes!
Păi e simplu: Vă însurați și gata. În noaptea nunții vei constata că de fapt e transsexual.
Nu nu e genu sa faca dragoste in noaptea nuntii dar nu stiu ii e un pic team sa nu o doara sau nustiu...cred ca are o teama anume!
Nu nu e genu sa faca dragoste in noaptea nuntii dar nu stiu ii e un pic teama sa nu o doara sau nustiu...cred ca are o teama anume!
Imi pare rau sa par rautacios...dar da, esti un pampalau care la 20 de ani a stat dupa o fatuca 2 ani si jumatate pentru o activitate fireasca, care da, dupa aproximativ 6 luni era normal sa aiba loc.
Cel mai tare o sa fie, ca probabil o sa te saturi tu pana la urma, sau iti da ea viteza(nu mai conteaza), si la o luna si-o trage cu primul venit.
De ajutat nu are cum sa te ajute cineva aici orice ti-ar spune.
linarkfts întreabă: