| elenaaaaa56262 a întrebat:

Bună ziua, am o relație de 3 ani de zile, însă a fost cu dificultăți, mai ales din partea lui. La început totul a fost bine, însă în ultimul timp, a început să mă critice aproape din orice. Niciodată nu se deschide față de mine, iar acest lucru mă rănește și mă face să mă închid în mine din ce în ce mai mult. Recunosc că și eu sunt certăreață și că mereu când se comportă cu mine așa, încerc să i-o întorc de 10 ori mai rău, dar pe urmă îmi pare rău. În rest, ne înțelegem bine, avem momente frumoase, mă ajută mereu când am nevoie de ajutorul lui, este acolo mereu pentru mine, a făcut lucruri pe care nu le-ar fi făcut nimeni altcineva dar totul până când trebuie să ne deschidem unul față de celălalt. În ultimă fază, a fost vorba să ieșim cu prietenii lui, însă eu nu am vrut, datorită faptului că și eu de fiecare dată când am vrut să îi fac cunoștință cu prietenii mei, nu a vrut și ca de obicei, critică, până și prietenii pe care nu-i cunoaște. A început să se adreseze într-un mod, nu chiar corect, față de mine. A început să mă critice că nu sunt în stare să îmi fac prieteni așa cum își face el și că își va căuta pe altcineva. Din acel moment nu i-am m-ai răspuns la mesaje și nici nu l-am m-ai căutat. După o săptămână i-am scris pentru că a fost ziua lui, i-am pregătit un cadou și am vrut să ne vedem, însă el nu a m-ai vrut, a început să mă ignore. Cică l-a deranjat faptul că nu am ieșit cu el în aceea zi, însă ar fi trebuit să mă înțeleagă că nu am vrut și că modul lui de abordare nu a fost corect. Când am văzut că a început să devină sec nu i-am m-ai dat mesaje, l-am lăsat, însă în acest timp am început să simt dor și nostalgie față de el. Am început să îl caut și l-am întrebat de ce se comportă așa brusc cu mine, mi-a spus că nu știe exact, că pe moment vrea doar liniște. Nu vrea să comunice deloc, nu vrea să spună deloc ce simte și acest lucru mă face foarte confuză. I-am m-ai dat mesaje, i-am spus ce simt și l-am rugat să de deschidă față de mine, dar îmi spune că nu poate, că este ceva ce îl reține și nu reușește. Sufăr mult din această cauză, și în acest moment nu pot să îl las. Cred în această relație, însă nu știu cum să fac să se deschidă față de mine. I-am propus să ne vedem în aceste zile dar nu a dat un răspuns exact. Sunt conștientă că poate l-am deranjat cu acest lucru, i-am dat timp, iar de atunci au trecut 3 săptămâni. Îmi este greu să cred că un om poate să se detașeze atât de repede de o persoană pentru un lucru atât de mărunt. Înainte de această întâmplare totul a fost normal, nu am avut certuri, nimic. Nu pot să accept o despărțire dintr-o asemenea chestie și mă gândesc poate are ceva acolo în sufletul lui. Însă în acest moment nu știu cum să procedez, dacă ar trebui să mai insist, sau pur și simplu să îl las, lucru pe care nu doresc să îl fac. Poate dacă am m-ai avea o întâlnire față în față lucrurile ar sta altfel. Menționez că eu am 20 de ani și el 22. Până la el nu am m-ai avut relații, sunt atașată de el și nu aș putea să accept această despărțire.

6 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Din pacate cred ca el deja s-a despartit de tine, doar ca nu ti-a zis-o inca. Oricum nu are sens sa continui! Nu incerca sa te mai rogi de el, ai facut tot ce a tinut de tine, ar trebui sa vina si din partea lui. La modul serios vorbind, relatia s-a terminat, nu mai are sens

| 1onur a răspuns:

Când întorci răul la răul cu 10 ori mai rău. Eu cred că acolo sigur este problema.

Dacă un om îți faci rău ori încerci că tot omul să discuți să ajungeți la o înțelegere ca doi oamenii maturi ori îi arăți unde a greșit nu întorci nimic nici cu un gram înapoi mai rău fiindcă acolo se procedeză întâmplă ruptura la încrederea Adevărată mai și loială.

Nu Sunteți copii nici Adolescenți. Și Adulți. Loati măsuri asumate pentru toate faptele nu căutați vinovatul între voi după ce vă loviți, maltratați, atacați, răniți și dușmaniți din orice copilări.

Vina nu este a ta vina nu este a lui într-o relație nu sunteți singuri și amândoi! împărțit orice vină la egal! ca nimeni să nu aibă loc de mândrie și ego sau superioritate și suferință din cauza că nu vă asumați consecințele și faptele pe care le aveți unul și celălalt.

Nu căutați vina la unul din voi și căutați soluția între voi nu lăsați loc de dușmănie între voi fiindcă este ușor să judeci și să dai cu piciorul sau să schimbi un om dar nu ori cine acceptă Adevărul Adevărul find Dumnezeul. Ce însemnă asta? Oricine îl are pe Dumnezeu în inima lui sufletul lui cu Adevărat nu lasă loc de dușmănie de răutate de prostie și orice ar însemna și fi trădare într-o relație. Când ști ca l-ai pe Dumnezeu în inima ta si sufletul tău cu Adevăra orice relație devine unită loială și Adevărată.

Nu mai rămâne loc de nimic din ce ar însemna rău, dușmănie, ură orgoliul inutil și prostia fără nicio limită toate figurile noaste se evaporă lin și nu mai rămâne loc să întorci nimănuia nici rău iar când cineva îți face rău, niciodată și niciodată în viața ta nu face prostia să întorci răul nimănuia, lasă la Dumnezeu și nu o lăsă ca o răzbunare și o lăsă ca pe o ură din potrivă roagă-te la răul lor roagă-te la dușmănia lor ca care o au în ei fiindcă ei sănt chinuiți și nu-și dau seama.

Săne rugăm cu Adevărat din toată inima din tot sufletul răul oricăruia atunci își vor da și ei seama de ce.

Răul nu va câștiga dacă nu ne luptăm cu el! Răul va pierde când nu ne mai luptăm cu el și lăsăm răzbunarea și răutatea deoparte, și ne rugăm pentru oamenii ce caută răzbunare și răutatea iar în felul ăsta Dumnezeul îi va ajuta să înțelegeă într-o zi totul,...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunteți imaturi. Vă răniți reciproc ca într-o întrecere absurdă.
Nu puteți continua așa.
Trimite-i cadoul cumva și lasă-l să-și găsească liniștea.

Nu se deschide pentru că are secrete. Ori alte relații, ori ceva de care este foarte rușinat. Idee e că nu se va deschide in fața ta chiar dacă te rogi de el. Sunt chestii pe care trebuie sa le rezolve singur. Nu este responsabilitatea ta.

Daca vă împăcați, el trebuie să-și rezolve problemele. Și tu pe ale tale. Vezi de unde nevoia asta să îi întorci răul cu rău.
Lucrează la sinele tău, devino o versiune mai bună că înainte. Astfel că pe viitor, sa formezi relații sănătoase.

| Violleta2022 a răspuns:

Este timpul sa va despartiti, fiindca relatia a devenit urata, daca au aparut certurile si jignirile, neavand viitor fericit, fiindca nu mai exista dragoste.

Cand iubesti cu adevarat nu-ti certi niciodata iubitul/iubita, nu il jignesti si nu vrei sa faci nimic care sa-l supere, ori la voi tu esti certareata, el uracios, deci relatie a devenit acra si urata, fiindca dragostea nu mai exista.

In ce priveste atasarea aia, este doar inventata in capusorul tau, ca nu poti sa accepti realitatea iar tu vrei sa il controlezi ca sa stii totul unde merge, ce face samd.

Iata si dovada ca el NU te mai iubeste si nu mai are nici un feld e atractie sau pasiune pentru tine, chiar din actiunea lui, mentionata de tine aici:
"... i-am dat timp, iar de atunci au trecut 3 săptămâni. Îmi este greu să cred că un om poate să se detașeze atât de repede de o persoană pentru un lucru atât de mărunt".

| ania a răspuns:

Nu pori obliga pe cineva sa ramana in relatie daca nu vrea. Mai bine roaga-te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| dragodana a răspuns:

Salut!
In orice tip de relatie trebuie comunicare si compromis.
Nu imi plac barbatii care vor doar ca ei si nu vor sa cunoasca si prietenii iubitelor.
Si tu ai gresit cu faptul ca i-ai intors de 10 ori mai urat.Nu asa se face intr-o relatie, daca s-a putut numi asa.
Lasa-l sa se duca in lumea lui.
Altul la rand.