Vorbeste cu el sa va vedeti putin mai des ( mai ales daca mama ta te lasa sa pleci mai mult afara ) macar pe la 6-7 o ora. Si nu cred ca esti pregatita sincer din cate spui. Si mai bine mai astepti pana te simti tu pregatita si simti ca e baiatul potrivit Bravo ca ai 19 ani si esti inca inflorita . Deci : vorbeste cu el sa va vedeti mai des si o ora si in weekend mai mult si tot mai leaga ceva si dai sms-uri ziua. Si totusi 7 luni si va vedeti in fiecare weekend si daca stati mult si e ocupat doar cu tine nu e prea devreme again parerea mea... Sper ca am ajutat. Bafta
Daca esti sigura ca esti pregatita, il iubesti, te iubeste, nu te preseaza...de ce nu? Incearca sa faceti in asa fel sa va vedeti mai des. Iar cu mama ta, comunica; spune-i de ce-l iubesti asa mult, fa-o sa-i acorde o sansa, sa-l cunoasca poate se v-a rasgandi.Succes!
Pai cu toate ca nu multe persone sunt de acord si nu vor sa inteleaga o relatie se bazeaza cam +15% pe sex. Poate la un moment dat nu o sa mai fie dispus sa astepte si sti tu un baiat nu prea poate sa stea atata timp doar sa se gandeasca la sex ci are si nevoie de el. Acum ramane la aprecierea ta dar ai grije sa nu fie prea tarziu. Eu spun ca daca il iubesti si te iubeste cred ca nu ar fi o problema sa incercati si chesti interesante (necesare)
Intrebarea mea este mai esti virgina? nu este o diferenta mare merge.Insa parerea mea este sa mai astepti sa fi sigura de el pentru ca daca zici ca va vedeti doar in weekend poate nu va cunoasteti ff bine.PAna la urma tu decizi degeaba ati dam noi sfaturi daca tu simti altfel. Pupici
Daca nu esti pregatita de ce vrei sa faci ceva doar pentru faptul ca e important pentru el? Gandeste-te ca ce faci e important si pentru tine asa ca cel mai bine ar fi sa mai astepti pana o sa te simti tu pregatita. Daca spui ca te iubeste atunci o sa inteleaga si o sa te astepte oricat va fi nevoie, daca nu spune-i pa. De ce nu incercati sa va cunoasteti mai bine fizic, iar atunci cand vei fi pregatita totul o sa fie mai frumos. Daca nu esti pregatita s-ar putea ca prima experienta sa nu ti se para chiar asa frumoasa si sa ramai cu un gust amar dupa.
Si tie ti se pare ca esti prea mica? ma parerea mea e ca o data ce ti-a demonstrat acest lucru ai putea sa o faci cu el, dar mai lasa-l sa mai faceti un an sa iti mai demonstreze cate ceva si pe urma vezi ce e de facut.Si in legatura cu mama care nu e de acord spune-i, sau mergi pe deviza :"Nu o sa imi petrec tot restul vietii cu mama"
Daca mama ta nu este de acord cu aceasta relatie ar trebui mai intai sa te ocupi de asta. Fa-o sa aiba incredere in tine si in el, in voi! daca spui ca el nu te preseaza sa faceti acest pas inseamna ca mai poate astepta
La 19 ani nu esti mik nu te lau dupa ce spun altii. Fa ce`ti spune inima. Daca u crezi ca el e baiatul ce merita, daca il iubeste si daca el te iubeste fa`o cu el. Cat despre mama...mama e mama ii place nu`i place la urma urmei e viata ta :X. deci in concluzie Fa ce`ti spune inima :*
La 19 ani deja nu mai esti prea mica si avand in vedere ca esti deja majora poti lua singura propriile decizii nu in functie de ce spune mama sau tata. daca te simti ok cu el si esti sigura de relatia voastra nu te impiedica nimic.totul va veni de la sine
Draga Ramona... dupa parerea mea nu este important ceea ce cred altii, dar ceti doresti tu.
Daca tu vrei sa faci pasul asta, daca te gindesti ca''ti va placea atunci de ce nu
Da la urma urmei ai deja 19 ani, e o virsta cred eu normala pentru a incepe viata sexuala.
Vezi ce spune prietenul tau, daca el vrea asta si iti va propune atunci nu-i spune nu, dar nici da. Gindeste-te. Vointa ta conteaza
Da de mama ta nu'ti fa griji, cred ca va intelege. Si plus la asta, esti deja matura, ai capul tau pe umeri
Pina la urma ramin la sfatul :
DACA TU TIO DORESTI- FAO!
Sunt virgina. Ma simt pregatita, doar ca e faptul ca ne vedem doar in weekenduri, stiu ca el este baiatul potrivit, am vorbit mult cu el despre acest subiect si ma respecta pe mine cat si alegerile mele. Dar mi se pare ca ne vedem prea rar, desi avem 7 luni impreuna. Si in cursul saptamanii nu putem sa ne vedem. Va multumesc!
Da @Gabriela il iubesc si ma iubeste. El nu renunta la mine chiar daca mama nu e de acord cu el. Stiu ca ma iubeste. El mereu ma include in viitorul sau, vrea sa ma prezinte mamei lui, mama lui stie de mine, am vb si la telefon, doar ca vrea sa ma vada si in realitate. Stiu ca nu ma va lasa dupa ce voi face pasul asta, dar totusi mi-e frica, daca mama ar afla, m-ar omori. Ma voi gandi, oricum voi vorbi si cu el, desi el imi respecta alegerile. Mmultumesc din suflet la toti!
HappynewCenusa întreabă: