| bloo2424 a întrebat:

Buna ziua,
Am o relatie de 8 luni, insa de o saptamana au aparut discutiile legate de iesitul in club.
Eu nu sunt adeptul cluburilor etc dar am zis ca ies pentru ea. Ei bine ea mi-a zis ca atunci cand -a merge in club cu colegii eu n am ce cauta cu ea. I-am explicat ca nu e normal, atata timp cat sunt si alti baieti in grup etc. Mi - a zis ca nu ii pasa si ca eu n-am ce cauta acolo si ca daca nu-mi convine sa plec.
A zis ca orice as spune eu, ea tot se va duce.

Ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Mie mi se pare normal sa mai mearga si singura - cu colegii; chiar daca sunt si baieti in grup.
Nu mi se pare normal sa iti interzica sa mergi, ca nu ai ce cauta acolo.
Eu sunt liberal de felul meu si accept chiar si trio si chestii de genul, dar mie sa iji spuna asa i-as spune nici o problema, normal ca esti libera sa mergi dar locul nu il vei mai avea cand te intorci. Aici nu te intorci.
Acum, tu stii ce si cat inghiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta când merge în club îi este rușine cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai umblă la aspectul tău să arăți mult mai bine ca să nu îi mai fie ei rușine să mergi cu ea în cluburi.

| wildthing a răspuns:

Daca mie mi-ar face partenera asa ceva, as parasi-o imediat.

| Danny28 a răspuns:

Las-o. Nu-i nimic de capul ei. Vrea sa si-o traga cu altii

| Crackman a răspuns:

Sa te gandesti de 2 ori cine estw langa tine

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i recomandat si nici frumos sa iasa in club cu colegii, atat vreme cat are prieten/iubit si ii cere aluia sa stea acasa.

Cred ca iese ca sa impresioneze sau sa atraga un alt barbat ca altefl nu ar trebui sa fie atat de categorica impotriva ta.

| Daz01 a răspuns:

Omule, fugi cât mai tare și cât mai departe. Succes.