Daca sexul a fost protejat si a decurs in conditii normale fara nici un incident privind integritatea prezervativului, se poate considera ca teoretic este imposibil sa se formeze o sarcina chiar si in cazul in care sexul a fost intretinut in perioada fertila. Intarirea sanilor si durerile aparute la nivelul uterului se pot considera/asocia cu simptomele premenstruale. Multa sanatate.
Sanii mi s-au intarit deasupra, acolo unde sunt canalele pentru lapte. Oare ce este?
Probabil este vorba de o posibila infectie a aparatului genital, insa tipul/natura acesteia poate fi identificata doar prin analize specifice. Intro asemenea situatie consultatia ginecologica reprezinta singurul mod de actionare eficienta si corecta. Sanatate.
Pot exclude posibilitatea unei sarcini? Pentru ca mi s-au intarit si umflat sanii si am si dureri de uter.
Cel mai probabil e o candidoza, dar ai nevoie de un consult ginecologic pentru diagnostic concret si tratament. Sanatate!
Este posibil sa fie o infectie vaginala. Ca sa elimini intrebarea legata de sarcina poti face un test, iar pentru infectii vaginale te duci la ginecolog cu trimitere de la medicul de familie si faci o analiza a secretiei vaginale. Dureaza o saptamana pana ies rezultatele.