anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sa va prezint mica mea problema, sper sa primesc cateva sfaturi si informatii despre asta straight face. In urma cu 10 luni am dezvirginat-o pe prietena mea (dar nu i-a curs sange (ceva oarecum normal)) am facut sex de 3-4 ori atunci si acum dupa 10 luni cand am vrut sa facem din nou sex nu am putut deoarece ea acuza dureri in zona genitala, puteti sa imi ziceti ce se intampla? sau ce a-s putea face? Multumesc, astept raspunsuri serioase, nu va chinuiti sa raspundeti la misto e plin acest website de astfel de raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| rox13yy a răspuns:

Ai dreptate,nu mereu curge sange din prima, poate a avut himenul mai elastic si de asta nu a curs.dar se cunoaste cand o fata e virgina sau nu, chiar daca nu a curs sange prima oara. poate are dureri abdominale pentru ca trebuie sa ii vina problemele

11 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

Sa mearga la un ginecolog'happy

| rox13yy a răspuns:

Dar in acest interval de 10 luni de ce nu ati mai facut sex? aici depinde si de organism, pe unele fete le doare cand fac, pe cand altele pot sa fac de 10 ori pe zi si nu le doare deloc

Răspuns utilizator avertizat
| ewygirl a răspuns:

Esti sigur ca era virgina? cam dubios ca nu i-a curs sange.winking
iar daca acuza dureri in zona genitala sa mearga la un ginecolog.

| pkr09 a răspuns (pentru ewygirl):

Timp de 10 luni au fost unele principii si nu am facut happy, da sunt sigur, sunt foarte multe cazuri in care nu a curs sange (din ce m-am documentat eu)

| pkr09 a răspuns (pentru rox13yy):

Nu e din cauza asta... nu mai stiu exact dar trecusera 10 zile aprox. dupa ce a avut problemele straight face

| rox13yy a răspuns (pentru pkr09):

Poate a fost doar o scuza(durerea genitala), poatee...
dar poate chiar o durea, ar trebui sa mearga la un control sa vada ce are...sau daca nu sa caute pe net informatii despre respectiva durere, sa isi faca niste ceaiuri sa bea, sigur ar ajuta-o

| pkr09 a răspuns (pentru rox13yy):

Aha, mersi happy

| rox13yy a răspuns (pentru pkr09):

Ai dreptate,nu mereu curge sange din prima, poate a avut himenul mai elastic si de asta nu a curs.dar se cunoaste cand o fata e virgina sau nu, chiar daca nu a curs sange prima oara. poate are dureri abdominale pentru ca trebuie sa ii vina problemele