Da dupa zece zile testul iti va arata daca esti insarcinata sau nu? a renunta la sarcina...nu stiu ce sa zic eu am facut un avort si acum imi doresc sa mai raman dar nu vrea d. zeu
1. Simptomele de sarcina apar cam la o luna de la concepere: greturi matinale, somnolenta, balonare, mici dureri abdominale.
2. La 10 zile de la concepere, testul ar putea sa-ti arate ca esti insarcinata. Dar ar putea sa-ti de un rezultat fals negativ. Un test sigur e cam la 21 de zile de la conceptie, adica cam o saptamana de intarziere a menstrei.
4. pastilele alea nu se dau la farmacie ca bomboanele, se iau in cursul unei internari, sub supraveghere medicala si numai daca ginecologul considera ca e cea mai buna metoda pentru tine de a intrerupe sarcina.
Depinde de organism. Da dupa 10 zile facandu-ti testul vei sti daca esti insarcinata, dar cu pastilele ai grija. Parerea mea ar fi sa te gandesti bine inainte de a-ti face intrerupere de sarcina. E un pacat fffffff mare si exista si riscul de a nu mai putea avea copiii. Cand vei vrea sa ai un copil s-ar putea sa nu mai poti avea si atunci vei regreta enorm. Gandeste-te de 10 ori inainte.
Ca sa afli daca esti insarcinata nu poti sa iti faci testul dp 10 zile trebuie sa ast mai mult de o luna ca sa vezi daca iti intarzie ciclul manstrual...si nu costa mult daca nu am insel e in valuare de 100 de mi vechi; 0; 0bafta!
IONel56 întreabă: