| radulescuv a întrebat:

am si eu cateva nelamuriri si ma gandeam ca ar putea sa ma ajute cineva cu un raspuns sau un sfat.acum 2 saptamani, am fost la dentist pentru ca ma durea foarte tare o masea si ma temeam sa nu am puroi la ea.medicul mi-a confirmat banuielile si mi-a spus sa incep un tratament cu augmentin.Luand anticonceptionale de aprox. 3 ani, stiam ca trebuie sa iau masuri de precautie suplimentare in timpul tratamentului si 7 zile dupa.Doctorul mi-a prescris o pastila la 12 h, timp de 5 zile.am terminat pastilele miercurea trecuta(pe 11). Mi-a venit menstruatia duminica.Astazi am crezut ca datorita faptului ca am fost si putin racita, menstruatia a durat mai putine zile, si am avut contact sexual neprotejat, evident.Am si uitat ca am luat tratamentul.Credeti ca exista riscul de a ramane gravida? Sa merg totusi la farmacie sa iau pilula de a 2 a zi? va multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

Fa-ti intai un test de sarcina.nu te indopa cu medicamente fara rost

| madalicious a răspuns:

Mai bine ai lua pilula de a doua zi. Pentru ca testul de sarcina ar putea aparea eronat adica ar putea aparea negativ daca a trecut putin timp de cand ai avut contactul sexual.