| Johny89 a întrebat:

am și eu nevoie de o părere un sfat la o problema de a mea...
Treaba sta in felul următor, m-am împrietenit de 2 ani cu o fata, ea avea relație la momentul respectiv dar nici nu prea vorbeam atâta in afara de un ceau ce faci... de vreo 6 luni am început sa vorbim tot mai mult, relația ei cea veche începând sa scârțâie a renunțat la ea acum 2 luni, iar noi doi am ajuns practic sa fim de nedespărțit. Totul pana acum 2 săptămâni când ea a început sa se îndepărteze, atunci eu am făcut o prostie mare și i-am zis ca vreau sa oficializam ceva pentru ca nu știam ce sa fac... repet o prostie din partea mea deoarece ea avea abia 2 luni de la ultima relație și chiar a suferit mult.
Mai vb și acum dar ea imi scrie sau suna de cel mult doua ori pe zi și atunci parca o face din vreo obligație... ce pot sa fac eu? Sa rămân alături sau sa renunț la tot?

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ar fi cazul sa renunti la ea.

| Andreeush a răspuns:

Ea in acest moment are nevoie de timp pentru asi aduna gandurile, de a trece peste despartire.
E prea devreme sa te gandesti sa oficializezi ceva.
Laso un timp sa se organizeze, sa se gandeasca ce vrea de fapt.
Daca e sa fiti impreuna asa va fi, daca nu asta e. In cazul asta o sa gasesti pe altcineva care sa te faca fericit.

| sofisis a răspuns:

Spune i ca o lasi in pace sa si adune gandurile si ca daca dupa aia se nimereste sa te mai vrea si tu mai esti disponibil, stati de vorba.

| Johny89 explică (pentru sofisis):

Ea dorește acum îndepărtarea sa nu sufăr eu, mi-a zis ea, dar acum are niște probleme care mi le-a zis și dacă acum plec și nu încerc sa fiu lângă ea, ce rost are sa o mai caut după?

| sofisis a răspuns (pentru Johny89):

Atunci intreab-o clar si raspicat, cu subiect si predicat, ce vrea,. Ce naiba va e atat de frica sa vorbiti? Credeti ca daca stati in stand by ca popandaii se rezolva ceva? Nu frate. Pune mana si verbalizeaza TOT ce crezi si ce simti.

| Crackman a răspuns:

Interesant, ba ar trebui sa discuti cu ea la rece. Evident o sa zica ca este ranita si nu are timp, evident ii spui ca re o sapt sa se decida.
In rest cauta alta.
P

| MGEORGESCU a răspuns:

Sunt oameni care au nevoie de recuperare atunci cand ies dintr-o relatie, sunt oameni care prefera sa-si inchida ranile singuri fara implica pe cineva si ea pare a fi genul asta. Cel putin pentru moment nu cred ca e pregatita pentru o relatie, si nu neaparat cu tine, ci cu oricine. Eu zic sa-i dai spatiu si sa-ti vezi de viata ta, daca ea vrea o relatie de amicitie ramane la atitudinea ta daca accepti sau nu asta. Ideea e sa nu-ti faci prea multe iluzii, in mintea ei sunt o serie de ganduri amestecate, inclusiv ideea de a reveni la fosta relatie. Succes!

| kdef a răspuns:

Cred ca esti in friendzone.