| Suzana2 a întrebat:

Am și eu o întrebare... am făcut un avort prin aspirație pe 18 luna aceasta. Am mici scurgeri de sânge ceea ce am înțeles ca sunt normale după un avort. Medicul mi-a dat timp de o săptămâna pastile. Le-am luat și nu am avut nici un simtom. Azi am făcut un test de sarcina și a ieșit tot pozitiv fapt ce ma sperie foarte rău. Din ce cauza a ieșit tot pozitiv pentru ca am făcut avort acum o săptămâna si specific ca, clar nu am avut contact sexual. De ce a ieșit tot pozitiv dacă eu am făcut avort prin aspirație?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca, corpul tau are inca hormonii sarcinii prezenti in corpul tau.
Ar trebuii sa intelegi ca testul facut a fost inutil si ilogic, neavand nici o relevanta sau folos la acest moment.

Daca medicul nu ti-a spus iti spun eu:
Este INTERZIS sexul pentru 2 luna, pana dupa venirea ciclului urmator, ca sa-i dai timp corpului sa se curete si sa se vindece, ajungand uterul la masura normala.
Pe viitor, folositi prezervativul al absolut toate partidele sexuale, ca nu musca, nu doare si nu va manaca.
In plus, nu produce traume psihice si fizice si costa doar cativa lei.

| corbulalbrosu a răspuns:

In organismul tau, adica in sange in special a mai ramas inca o cantitate destul de insemnata de hormon de sarcina hCG, a carei disparitie se produce in timp si din acest motiv daca in urmatoarele saptamani vor fi efectuate teste de sarcina acestea vor detecta urmele inca existente de hormon hCG care a fost produs de sarcina inainte de a fi extrasa din uter prin aspiratie si vor deveni pozitive, chiar si daca sarcina NU mai exista. Testul de sarcina a fost facut absolut INUTIL. Multa sanatate

| Suzana2 explică (pentru corbulalbrosu):

Multimesc mult pentru răspuns. M-am liniștit acum. O zi frumoasa și multă sănătate va doresc și eu

| adsadav2 a răspuns:

Nu e rau, si cum sa simti sa iei viata unui suflet nevinovat?

| Andrei258 a răspuns (pentru adsadav2):

ORIBIL SE SIMTE eu nu sunt de acord cu avortul daca l aiconceput asumati va responsabilitatea da exista o singura data cand as putea fi de acord si anume:atunci cand produsul de conceptie sufera mutatii genetice si apar malformatii grave ce pun in pericol viata mamei dar in rest nu imbratisez ideea

| TaramulSalbatic a răspuns:

Buna. Testul de sarcina e pozitiv in functie de anumiti hormoni secretati atunci cand femeia ramane grea. Desi nu mai ai copilul in tine sunt sanse mari ca nivelul hormonal sa fie dat peste cap. Nu ai de ce sa-ti faci griji.

| Suzana2 explică (pentru TaramulSalbatic):

Va mulțumesc din suflet pentru răspuns. M-am mai liniștit. O zi frumoasa va doresc!