| roxa a întrebat:

am si eu o intrebare.am un prieten de aproape 5 ani cu care am o viata sexuala activa, si de multe ori am avut dureri vaginale, cu usturimi, si mancarimi.si mi se creapa pielea labiilor.am fost la medic, dar nu i-am zis de problema asta.si mia descoperit o rana pe uter, dar mi-a dat ovule, si niste medicamente.va rog daca puteti sa-mi ziceti de ce am aceste simptome. ultima data am avut acum o saptamana

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie cronica, probabil cu Candida. Trebuie sa mergi la medic cand ai leziunile respective impreuna cu partenerul tau fiindca trebuie sa va tratati amandoi. Nu e o problema de neglijat, in timp ar putea sa dea infertilitate.

8 răspunsuri:
| mary_4249 a răspuns:

Sfatu meu pentru tine este cand mai mergi la o consultatie este sa spui medicului toate informatiile pentru asta este pus acolo daca tu nu-i dai destule informatii el nu te poate ajuta si in plus.

| mary_4249 a răspuns:

Scuze am trimis inainte de a termina. Cel mai bine este sa consulti un medic in privinta sintomelor tale pentru ca poate intr-o zi o sa iti doresti copii si din cauza netratarii corespunzatoare a unei afectiuni poti avea probleme de alt tip.

| yasminna a răspuns:

Trebuia sa-i spui medicului toate simptomele, te sfatuiesc sa mai mergi la ginecolog sa-i spui si de problema aceasta si sa urmezi tratament, pentru ca afectiunile acestea netratate la timp pot duce uneori la infertilitate.Nu vreau sa te sperii da asta e.Multa sanatate.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te la o doctorita, ca sa nu-ti fie jena, si spune-i TOT!, exact, de cand si cum! Sanatate! Si alta data nu mai amana cand ai astfel de prbleme!, te duci IMEDIAT!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ai o relatie de 5 ani...si ai probleme la contactul sexual cand si cand? ...hmmm...ceva nu-i in regula! De obicei pielea de la exterior se subtiaza atunci cand este frecata excesiv...si asta, probabil, de la mancarimi,,, deci, s-ar putea sa ai o infectie cu vreo ciuperca...care netratata... ajungi la rani pe col...(nu cred ca pe uter... fara colposcopie nu putea vedea o rana adanca). Parerea mea este sa consulti din nou ginecologul, si fara rusine, ii spui tot ceea ce simti...altfel nu-ti poate pune un diagnostic precis...si ramai cu problema de sanatate nerezolvata! ...nu amana...Tratamentul il faceti impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata sexuala rapida ca asa le place tinerilor si-apoi dupa casatorie vei mai avea chef de iubire? Sa fie totul intr-o singura zi.

eileen
| eileen a răspuns:

E probabil sa ai o BTS, fugi la medic si fii sincera de data asta, e spre binele tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa ai o vaginita micotica te rog sa te tratezi, du-te la doctor si va trebui ca si partenerul tau sa faca un tratament, dar cat faci tratamentul sa nu ai relatii sexuale cam o saptamana.tratamentul se va face din 3 in 3 luni sau depinde cum iti spune medicul