| alexandrastietotul a întrebat:

Buna ziua happy
am si eu,o intrebare cum e posibil sa imi, dau seama cand am ramas insarcinata sau cand este ziua, nu am un ciclu regulat niciodata deoarece de exemplu acum 2luni mi-a venit pe 17si luna viitoare mi-s venit pe 28, deci luna asta trebuia sa vina si bici pana azi ca suntem in 2nu mi-a venit
Am fost plecata din tara si nu am mai avut contact sexual cu sotul meu de aproape 2luni,acum la revedere sa scapat ff putin in mine, din care cand am fost la bie a ai iesit dar.iti dai seama ca nu tot
Imi puteti spune sansele la o sarcina? ton sa zic ca ciclunormal imi vone o data la o luna si o sapt la o luna si 2sapt
Nu zic ca nu imi doresc.copil sotul meu chiar vrea,dar simt ca nu este posibilitatea sa il avem.
Multumesc anticipat pt raspunsuri, va pup!

Răspuns Câştigător
| Victor010 a răspuns:

Buna! Am mai intalnit problema aceasta la multe persoane. Cel mai simplu este sa faci un test de sarcina pentru a fi sigura. Dar daca iar iti vine ciclul, este totul in regula. Cat despre acel "ff putin". daca chiar e "ff putin" atunci poti sta linistita ca totul este ok, mai ales ca a iesit si la baie majoritatea din el. Ca sa fii 100% sigura, fa un test de sarcina si data viitoare foloseste prezervativ sau ia "Pastila de a II-a zi". O sera buna iti urez!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ramai insarcinata foarte usor si cu un strop scapat in tine nu trebuie mult, fa un test de sarcina cel mai simplu

| sofisis a răspuns:

Nu stiu cum poti fi femeie maritata si sa nu stii ca si cea mai mica picaturica de sperma poate reprezenta risc, sansa, cum vrei sa o iei, de sarcina. Si nu inteleg cum poti da funda unui om care afirma ca "daca chiar e "ff putin" atunci poti sta linistita ca totul este ok, mai ales ca a iesit si la baie majoritatea din el"... aberatie mai mare ca asta nu am mai auzit decat la copiii de 12-13 ani. Pe bune acum.
Tu avand ciclu neregulat, e clar ca oricand trebuie sa fii in garda daca nu vrei copii momentan. Nu ai cum sa iti calculezi perioadele de fertilitate redusa.
Asteapta sa treaca 21 de zile si fa un test de sarcina, daca intre timp nu iti vine menstra. Dar ai grija ca trebuie sa iti vina normal.Sa nu fie nici mai roz, nici mai maro, nici mai putin ca timp si abundenta. Daca vine asa cum am descris eu, cel mai probabil e sangerare de nidatie, nu menstra.