Daca este adevarat ce spui si as fi in locul tau as divorta. Parerea mea este ca n-are rost sa te mai complici, s-ar putea sa ramai insarcinata si ar fi mai rau.
In suflet am o speranta ca poate gasim o iesire la suprafata...dar am momente cand ma gandesc la divort si stau ca o proasta sa plang si ma simt vinovata
Tu nu ai de ce să te simți vinovată.
Cred că abia acum își dă arama pe față, dacă tot „a pus mâna" pe tine.
Așadar, e timpul să faci exact ceea ce el însuși îți cere: să cauți pe altul care să te facă fericită. Între timp, mergi la un notar / avocat și ceri divorțul.
Nu aveţi ce soluţie sa gasiti. Ai noroc că şi-a arătat adevărata faţă de la început, înainte să faceţi vreun copil. Divorţează şi nu te uita în urmă.
Tu-l iubești pe el ca persoană sau ce-ți oferă ție (un caracter corespunzător nevoilor și cerințelor tale)? Nu deveni depedentă de o iluzie. Iubirea nu înseamnă atracție fizică și atașare. Vorbește cu el serios, înainte să iei o alegere. Alegerile pe care le iei te vor duce la finalul dorit. Probabil are un motiv pentru care se comportă așa. Oamenii nu se schimbă, ei arată cine sunt cu adevărat. Fericirea este în interiorul fiecărei persoane, nu în oameni trecători sau obiecte care îți crează o 'fericire trecătoare'.
Daca nu poti gasi cauza starii lui ca sa.l poti ajuta, ai doua variante:
Ori ramai cu el si e posibil sa faca asa tot timpul (imagineaza.ti cand vei avea copii). Nu cred ca vrei o viata violenta.
Ori rupi casnicia si cauti pe altcineva care sa te multumeasca. Pana la urma asta e scopul omului in viata cand vine vorba de dragoste, sa.si gaseasca persoana potrivita.
Dar inainte sa iei o decizie ar trebui sa ai o discutie 100% sincera cu el, si serioasa, ca sa afli de ce e asa. Poate are probleme pe care nu ti le spune. Poate a facut ceva gresit de care se simte vinovat. Doar el stie si tu trebuie sa afli pentru ca de acum viitorul lui e si viitorul tau.
Problema e ca de fiecare data cand incerc sa am o dicutie cu el imi spune ca e satul de acelasi discutii mereu si i-am explicat ca e normal sa fie aceleasi discutii atata timp cat nu gasim o cale de rezolvare...doar ca mai nou nu mai vrea sa faca sex cu mine deloc si si l-am intrebat daca se poate pune problema de alta persoana in viata lui ca mie trebuie doar sa imi vorbeasca cu adevar pentru ca nu imi place sa tin o persoana cu forta langa mine si raspunsul lui idiot este ca se simte mai satisfacut cand se masturbeaza decat cand face sex cu mine..adica nu mai inteleg comportamentul lui
Eu zic sa termini cu relatia. Nu e ol ca barbatul sa nu se simta atras de femeia lui. Si daca vrei sa faceti copii ce.o sa zica? Ca faceti fertilizare in vitro?