| Ioana754 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Fiind nepenetrata anterior in vagin, am incercat sa facem cu prietenul sex anal, si s-a luat cu valul de mi-a dat drumul in anus, si am simtit cum ceva din sperma lui s-a prelins si pe vagin. Imi spune cineva daca pot sa raman gravida? Mi-e frica rau deoarece ziua urmatoare m-a apucat febra de 37 si tremur

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ioana! Nu mai face sex anal, sau oral, nu esti gravida, iar febra si tremuratul sunt din alte cauze, poate ai racit, sau ceva dereglari hormonale. Ce vârstă ai? O zi bună si ai grijă de tine.

| RAY a răspuns:

Nu, e imposibil asa ceva

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ai o varsta foarte mica din moment ce iti lipsesc cele mai elementare notiuni despre mecanismul reproducerii si nu reusesti sa iti dai seama ca asa ceva ar putea fi posibil atat teoretic cat si practic intro proportie mai mica de 0, 0...1%. Cea mai tare explicatie : "Mi-e frica rau deoarece ziua urmatoare m-a pucat febra de 37 si tremur". De-a dreptul halucinanta explicatia. rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Semnele de sarcina nu apar asa de repede. Febra si tremurul sunt de la gandul ca ai ramas gravida. Daca erai in perioada fertila, este posibil sa fi ramas gravida.

| minrest a răspuns:

Nu ai cum, stai linistita.

| sofisis a răspuns:

Plus ca, pana acum habar nu aveam ca la 37 se considera ca ai febra...si eu care mereu am crezut ca asta e temperatura normala a corpului.ce stupida sunt si eu crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Nu mai face misto de oamenii bolnavi!

| ywar a răspuns:

Si tu, ca multi altii esti mai proasta decat prevede legea.

| bogdan72 a răspuns:

Deci esti medical virgina si intrebi daca ai ramas insarcinata? Te crezi fecioara maria? laughing

| Sideckik1 a răspuns:

Fata stai calma. poti sa fii si in perioada super super fertila. ca nu ai nimic rolling on the floor din ce stiam spermatozoizi mor la contactul cu aerul. si decat sa ti-o traga in fund nu stiu faio cu gura si lasati fundu in pace. si incearca sa nu mai mergi la intalniri din astea cu prietenul tau. inca 5-6 intalniri din astea si nu mai esti virgina oricat te-ai lupta cu tine no sa rezisti sa nu dai pasarica ai grija!