| BedeaGabriela12367 a întrebat:

Luna trecuta mi-a venit o zi la inceputul lunii dupa spre sfarsitul lunii doua zile mi-au curs 2-3 picaturi. Dupa mi-a curs 2 zile si luna asta nu mi-au venit problemele, trebuia sa imi vina pe data de 10. Am avut contact sexual cu prietenul meu neprotejati. Nu am simptome dar am avut o durere foarte mare la ovarul drept, nu puteam sa stau in picioare. Si nu prea am pofta de mancare si am slabit 7 kg. Am facut mai multe teste doua mi-au iesit cu o linie si una stearsa se vede. E posibil sa fiu insarcinata?

3 răspunsuri:
| alexandru0sorin a răspuns:

Man nu cre ca problema ta e o sarcina dar suna fff grav te rog du-te la un doctor

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau problemele pot fi de natura endocrina sau de natura hormonala, din cauza existentei unei singure sau a mai multor afectiuni la nivelul aparatului reproducator feminin (ovar, uter, endometru). Din acest motiv ar trebui sa fii initial consultata de catre un medic endocrinolog, urmand ca pe baza rezultatelor obtinute daca se considera ca este necesar sa fii consultata si de catre un mudic ginecolog. In organismul tau in mod cert activitatea hormonala este serios dereglata, astfel ca ciclurile menstruale sunt neregulate si din acest motiv si menstruatiile se produc si se manifesta atipic/anormal. Multa sanatate!

| emy a răspuns:

Buna, draga mea! happy Eu zic ca ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa te consulte si sa-ti spuna exact ce ai. El este cel mai in masura sa faca asta. Multa sanatate si o dupa-amiaza frumoasa iti doresc! Te pup, ai grija de tine si, mai ales, ai incredere in Dumnezeu; El e mare si are grija de tine. Pa, pa!