| yoyoyoyo a întrebat:

am si eu o intrebare. mi-am inceput viata sexuala de o luna si ceva. aproape doua...si am facut-o in majoritatea cazurilor neprotejat.mentionez ca nu a ejaculat niciodata in mine.luna asta trebuia sa imi vina ciclul pe 17 si inca nu mi-a venit.sunt foarte foarte racita. exista riscul sa fiu insarcinata? please ajutati-ma.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca exista riscul sa fii insarcinata. Pentru fiecare contact sexual neprotejat cu ejaculat in afara, riscul e de 5-30%, depinzand de perioada in care te gasesti tu (cat de fertila esti).
Esti la limita cu momentul in care poti face test de sarcina. Cam la 8 ile de intarziere poti face un test din prima urina de dimineata, repetat peste 3 zile daca e negativ. Daca in aceste 3 zile nu apare menstruatia si testele sunt negative, trebuie sa te duci cat mai repede la ginecolog, fiindca o intarziere atat de amre in absenta sarcinii, semnifica o problema serioasa acre trebuie tratata fara intarziere.

| Bacemi a răspuns:

Se poate sa fii insarcinta. Fa o vizita la doctor neaparat. Sper sa fie o lectie asta si data viitoare sa va protejati. Sper sa nu fie urmari nedorite.

nony
| nony a răspuns:

De ce nu te-ai gandit la sarcina inainte de asta? Acum vrei ajutor, pai te-as ajuta, dar trebui sa fac o vizita pe la Mama Omida sa-ti ghiceasca in cafea.Doctoooooooooooooooorul este cel mai in masura sa-ti spuna.Viziteaza-l!

| IQOnly a răspuns:

Of, chiar daca nu a ejaculat in tine se poate ca picaturi de sperma sa fi patruns in tine. Sperma curge putin cate putin! Deci este posibilitatea sa fi ramas insarcinata dar mai bine du-te la doctor!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Da, de ce nu ati putut folosi un amarat de prezervativ?>.

| cristibossu27 a răspuns:

Nu te speria.nu esti insracinata. daca ai spus ca esti racita inseamna ca ai o dereglare hormonala si se intampla sa-ti intarzie ciclu.insarcinata nu esti daca zici ca nu si-a dat drumul in tine.pa

| anka_3741 a răspuns:

Nustiu ce sa iti zic.ca si eu sunt in exact aceasta situatzie ca tine...eu din cate am auzit cica din cauza la raceala se deregleaza. dar si insarcinata poti sa fii. fa-ti un test si vezi ce iti iese daca nu la doctor

| yoyoyoyo explică:

Am alergie la prezervativ. si ma ustura de mor cand folosesc