| Atibv a întrebat:

Buna Ziua, am si eu o intrebare nu prea ma pricep.Eu si prietena mea varsta 20 ani aman 2 am facut dragoste inainte cu o zi sa ii vina menstruatia, iar a intarziat 6 zile deja...o doar foarte tare sanii.Mentionez ca de fiecare data am facut protejat iar cand ma ejaculam afara.Este posibil sa fie insarcinata?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca e insarcinata si ar trebui sa-i vina ciclu daca o dor sanii

| VadTot a răspuns:

Probabil ca nu este.dar pentru orice...Du te la farmacie cumpara i un test de sarcina care nu costa mai mult de 20 lei si sa l faca..este foarte usor de utilizat. ok?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU este însărcinată, staţi liniştiţi.

Durerea de ovare/sâni este un simptom premenstrual care apare cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra.

Dacă spui că are aceste dureri înseamnă că urmează să-i vină "ciclul".

| kuchikisan a răspuns:

S-ar putea sa aveti un copi ca sa fiti mai siguri mergeti la farmacie ...sa cumparati un test de sarcina ...si daca iese negativ mergeti la spitalwinking sa nu fie alt ceva grav

| adyi370 a răspuns:

Nu ma nu are de ce sa fie mergi la farmacie sa cumperi aparat sa vezi da daca ie insalcinata daca ie negativ ie bine daca ie pozitiv ie de rau mergi la farmacie

| Atibv explică:

Pai nu m-am ejaculat in ea si am facut protejat.au durut-o si ovaerele iar o dureau sanii dar nu in acelasi timp.cum sa ramana insarcinata daca nu m-am ejaculat in ea niciodata si am facut-o protejat.Ce altceva sa fie

| Sergy a răspuns:

Ai belit Penisul! pentru ca "samanta"(seed) "dureaza"2 zile