| Lucibv a întrebat:

Am si eu o intrebare si sper ca voi ma puteti ajuta, m-am despartit de fosta mea prietena, acum 1 saptamana si mai vorbim asa la telefon, dar nu mai este cum a fost.ne-am despartit si nu o pot uita, mi-am cautat si un loc de munca sa o pot uita sa ma iau cu altceva, dar nu pot. o vad in ochii mereu ma gandesc mereu la ea...am incercat si sa ma impac cu ea, i-am lasat un trandafir alb la usa, am si rugat-o am si implorat-o, mie mi-a spus multi prieteni ca a vazut-o cu altu si bla bla, dar nu stiu ce sa fac si cum sa o aduc inapoi, sau macar sa o uit...va rog frumos ajutati-ma! sau pe idu meu luci_anturaj.multumesc

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Inteleg ca suferi mult.
Nu stiu din ce motiv v-ati despartit,dar daca au vazut-o deja cu altul, ar fi mai bine sa incerci sa o uiti.
Accepta ideea ca atat a fost, trage aer in piept si continua-ti viata.Iesi cu prietenii,urca pe munte,mergi la bere,imbata-te la nevoie, te vei simti ceva mai usurat.
E prea devreme sa incerci sa cauti alta fata, de oricare te-ai apropia acum o vei rani pentru ca si tu esti ranit.Vindeca-te intai.
N-o mai ruga pe fosta ta iubita,n-o mai implora, cu cat o rogi mai mult cu atat o indepartezi mai mult, isi va pierde si putinul respect pe care il mai are pentru tine.Las-o sa faca ce vrea,sa se duca unde vrea,iesi din viata ei daca tot nu mai vrea sa fie cu tine!
Si,ai grija de viata ta,de tine in primul rand.
Zilele,vrei, nu vrei, vor trece.Rana din sufletul tau se va inchide incet,incet,timpul e un mare vrajitor.O sa-ti ramana cicatricea fostei iubiri si un gust amar.
Dar va trece. Ajuta-te singur,sa treaca mai repede,nu te mai gandi mereu numai la asta,umple-ti timpul cu orice!
Toti am trecut prin despartiri,toti ne-am intrebat de ce e asa nedreapta soarta cu noi.
Nu te grabi insa,maine poate sa-ti dea cu doua maini, ce ti-a luat astazi.
Niciodata nu poti stii!
Spera!
Si, mult curaj!

| serendipity8300 a răspuns:

U ai incercat sa te impaci cu ea, dar este clar ca ea nu vrea. Incearca sa-ti amintesti dc v-ati despartit si dc ati ajuns in situatia aia. sunt sigura ca nu a fost totul minunat pana in momentul in care v-ati despartit.

| Lucibv explică (pentru serendipity8300):

O sa incerc... oricum incerc sa o uit asa usor usor.mersii mult:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off,pai unii baieti sunt mai sensibili decat altii si nu stiu cum sa procedeze,si in loc sa apropie pe cineva de ei,indeparteaza acea persoana,cum faci tu. Tu ar trebui sa pari mai indiferent, sa te racesti fata de ea, si sa-i arati ca nu e singura care exista pentru tine.Sa flirtrezi asa cate putin cu altele,sa-i arati alta parte din tine, ca te poate pierde, pentru ca ea are o siguranta in tine.Nu te mai ruga de ea,las`o in pace si daca simte cv pentru tine,va veni ea inapoi. Poate chiar este cu altul,dar si asa incearca sa o faci asa cate putin geloasa,sa-i arati ca nu`ti mai pasa, sa-i spui daca mai vorbiti ca esti mai bine ca esti fericit, se va oftica.Si incearca si tu sa nu te mai gandesti tot timpul la ea,in caz ca nu se va intoarce,ocupa`ti timpul cu altceva si gandeste`te la altceva,iesi poate vei cunoaste pe cineva mai bun! In orice caz,calea este sa nu mai vorbesti cu ea si sa nu va vedeti,asta te va ajuta,pentru ca si eu trec prin asta acum si imi e mai bine,nu o mai suna,nu mai face nici un gest de dragoste si demonstreaza`i ca poti si fara ea, asta o va pune pe ganduri.Dar daca tu pari asa mort dupa ea, ea fuge de tine cu cat pari mai disperat si asa vei fi mereu intr-o mare suferinta.Asa ca incearca sa-i arati ca ai scos`o din viata ta,flirtreaza,iesi,n`o mai baga in seama, nu lungi convorbirile la telefon, n`o cauta chiar deloc si nu sa nu mai vb despre voi cu ea sau cu nimeni care ar putea sa-i sp.Gaseste puterea in tine!