Daca v-ati protejat nu ai de ce sa te ingrijorezi! Mai asteapta cateva zile. Probabil ai racit si din cauza asta iti intarzie! Bafta
Parerea mea, este k nu e nicio problema.Mai exista dereglari hormonale, raceli etc.Mai ales daca v-ati si protejat...Eu zic sa stai linistita si eventual daca intr-o saptamana nu-ti vine, fa-ti un test, dar cred ca nu e cazul totusi. te pup
Am facut un test astazi a iesit negativ dar totusi nu mi-a venit nici azi...
Atunci, daca stii sigur k v-ati protejat...nu e cazul sa-ti faci probleme.Cate zile ti-a intarziat? Si cati ani ai? pupici
Cred că ştiu ce se întamplă , trebuie să mai înveţi nişte gramatică (febroarie, sunt-em...) Fără supărare.
Din cate am inteles, ultima menstruatie ti-a venit pe 1 feb. Nu e tarziu daca iti vine maine sau chiar pe 1 martie. Se poate intampla sa-ti intarzie putin din cauza unor dereglari hormonale sau de la o mica raceala sau infectie. Cel mai bine e sa faci un test de sarcina ca sascapi de stres. Daca testul e negativ si menstruatia tot nu apare, trebuie sa mergi la un medic ginecolog, pentru ca e posibil sa fie o problema medicala.
Nu cand ma refeream ca trebuia sa-mi vina acum inainte cu cateva zile de 1 aprilie 2012
Da, am incurcat eu lunile. Sfatul ramane valabil. Bafta!