anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica intrebare. povestea sta in felul urmator.am avut o prietena care era si inca este in clasa cu mine. dupa 8 luni ne-am despartit a fost frumos nu ne-am mai iubit bla bla...problema e ca acum m`am indragostit de o fata tot din clasa cu mine(nu stiu de ce ma indragostesc de astea din clasalaughing ) dar vechea prietena imi face avansuri prin clasa... iar fata de care sunt indragostit acum vorbeste cu mine dar cand aialalta se da la mine se uita cu dispret de parca am omorat pe cineva. ce pot sa fac? Aaa.sa specific ca am incercat metoda sa o fac sa nu se mai dea la mine pe ce`a veche dar nu mergeangry

Răspuns Câştigător
| kesha:D a răspuns:

Pai mai intai incearca sa vb cu cea veche, sai expici care-i situatia si daca ei ii place de tine ma gandesc ca-ti vrea si binele asa ca spune-i ca puteti fi amici dar doar atat, mai spune-i ca daca continua asa iti face si tie rau pentru ca nu poti fi cu fata care vrei si isi face si ei rau pentru ca se minte singura...trezeste-o la realitate, spune-i sa uite trecutul, ce-a fost a fost, spune-i ca trebuie sa o luati pe cai diferite...winking

4 răspunsuri:
| Fllly a răspuns:

Si cum ai facut sa nu se mai dea la tine...

rasp...pls.

| acblabla a răspuns:

Ouch! :-s Nasoala situatia. Ce pot sa zic. vorbeste cu fosta, dar incearca sa o faci sa te inteleaga, si sa iti respecte decizia. Si poti sa vorbesti si cu cealalta, sa-i explici ca nu te mai intereseaza de fosta, si ca sunteti doar amicitongue.

| licutzaa a răspuns:

Ei asta nu-i chiar iubire e doar o pasiune si scene de gelozii, fii mai barbat vorbeshte cu ex prietena ta si faceti sa ajungetzi la un numitor comun fiti doar aminci spune-i ca nu mai simti nimic pentru ea si ca cea fost a fost doar o joaca nu o lasa sa-ti strice toata reputatzia ca apoi nu vei mai putea fi mindru prin scoala.

| alecanu a răspuns:

Am vorbit cu ce`a veche...tot se baga in seama dar nu ca inainte.va multumesc pentru toate raspunsurilehappy, mi-au fost de folos