Cel mai probabil ciclul tau menstrual este de tip neregulat care uneori prezinta fluctuatii mari de lungime. Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a putea sa existe o sarcina instalata in uter atat d.p.d.v. teoretic cat si practic este exclusa si/ori IMPOSIBILA in proportie de peste 99%, mai ales in situatia in care a avut loc o menstruatie lunga de 6-7 zile care s-a desfasurat conform afirmatiei tale in mod NORMAL, asemanator/similar cu menstruatiile anterioare. Neinceperea menstruatiei are cauze HORMONALE si are loc pe fondul unei activitati hormonale dereglate de catre afectiuni cel mai probabil endocrine. O consultatie la endocrinologie este mai mult decat indicata, fiindca de fapt ar fi binevenita in cazul tau. Multa sanatate!
Deci sa inteleg ca 100% nu sunt însărcinată si nu am de ce sa mi fac griji?
GARANTAT doar < 99%. Mereu poate exoista o marja de eroare chiar si daca aceasta este mai mica/de sub > 1%
Nici acum nu mi-a venit ciclul, niciodata n am patit sa mi intarzie 8 zile...maxim 2-3-4 sau rar 5
Daca dupa actele sexuale din ianuarie ti-a venit menstruatia, nu poti fi gravida.
Curiozita?ib?rba?i întreabă: