| finnety1000 a întrebat:

Buna ziua am si eu o problema acum 3 zile am intretinut relatii sexuale cu o femeie de 27 ani neprotejat...sad si ma cam sperie sa nu fi fost infectat hiv ..prea acceptat deodata sa o facem neprotejat .....cum as putea afla? daca imi fac analizele la medicu de familie as putea afla sau cum? va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Chiar daca iti faci acum analizele, nu poti afla imediat daca te-ai infestat cu hiv sau nu. Virusul hiv are o perioada de incubatie de aproximativ 6 luni. Dupa ce trece aceasta perioada iti poti face analizele si afla daca esti seropozitiv sau nu. Pana atunci te aflii in perioada imunologica.
Mult succes si sa nu ai nimic!

| Amelya02 a răspuns:

O femeie de 27 ani? tu ai 13 ani înseamnă? trebuia să te gândeşti la asta în momentul ăla.
Unde naiba îţi era capul? ( Nu răspunde )
Neprotejat? Poţi să o laşi şi gravidă, poţi să te şi inefctezi. Una din două.
Off off, copiii fără creier!

| Purec a răspuns:

Stai linsitit ca nu ai nimic. Din surse sigure iti zic ca virusul are si el demnitatea lui si nu infesteaza pe orice cretin. Tu esti imun

| Onn3 a răspuns:

Serios hivu in sange apare dupa aproximativ o jumatate de an. Posibil sa nu fie infectata, acum nu toate femeile care fac sex neprotejat sunt infectate, dar cel mai bine e sa te protejezi.

| mona a răspuns:

Mai asteapta cateva luni[6] pana sa iti faci analizele HIV si trebuie sa le faci la un spital specializat in asa ceva

| RAY a răspuns:

Tu faci sex cu orice necunoscuta?

blog =profil