Daca ai de gand sa faci sex cu alta fata decat prietena ta virgina, inseamna ca nu iti iubesti prietena cu adevarat. Sfatul meu este sa te potolesti si sa te multumesti cu ce ai in prezent. Mai tarziu ai sa regreti ce prostie ai facut.
Din moment ce te gandesti la optiunea de a face lucrul asta cu o alta fata decat cu prietena ta, este destul de limpede ca nu o iubesti sau ceva, deci nu are rost sa te minti singur si nici pe ea. Daca iti doresti sa iti incepi viata sexuala neaparat si nu o mai poti astepta pe partenera ta, cel mai bine este sa va despartiti decat sa o inseli...
Tu actionezi acum ca un animal, sincer. 0 respect pentru prietena ta, foarte urat, nu inteleg de ce mai stai cu ea daaca nu ai pic de respect pentru ea si relatie.
Indiferent cu cine ti-ai incepe viata sexuala, nu uita sa folsoesti prezervativul, ca sa va protejati si sa nu regreti niciodata!
Pentru 2 lei si 2 minute de sex, nu merita o viata de durere si remuscari!
Decât să-ți înșeli iubita, mai bine faci o labă.
Și pe urmă mergi la ea și îi propui o partidă de peting.
Nu, are dreptate, decat sa regret mai tarziu mai bine stau linistit
Ținând cont că virginitatea e cea mai importantă chestie de pe planeta asta și din viața voastră, rămâneți așa amândoi, cât puteți voi de mult. Eventual până la peste 30 de ani.
Ca să aveți timp să vă pregătiți primul act sexual ca pe o lansare de navetă spațială a NASA.
Mai vorbim peste 10 ani să vedem pe cine o să dai vina pentru prostia asta și pentru că a trecut viața pe lângă tine.
Aștept înjurăturile de la puritani și ultrareligioși.
))))
Sa inseli e apogeul mizeriei. Daca atat esti de disperat, macar las-o pe prietena ta, sa nu-ti bati joc de ea, probabil ca nu merita asta. De fapt, cred ca ar trebui sa o lasi indiferent de ce vei face, din moment ce te-ai gandit macar la asta inseamna ca n-o meriti, parerea mea.
In fond voi sunteti la inceput, virgini amandoi, daca acum ai o ocazie sa experimentezi nu vad care e problema, esti tanar si probabil curios, si e normal
Oamenii nu ne aparțin. Sunt liberi. Alegerea dacă sunt fideli sau nu trebuie sa vina din suflet Eu înțeleg slăbiciunile celor din jur. Nu toți sunt nenorociți. Iubirea nu e mereu ca în filme, iubirea adevărată este rara. Când ai 20 de ani te gândești ca probabil va avea mai multe prietene de acum încolo... Viata merita trăită cu bune și rele. Era o vorba, mai bine sa regreți ce ai făcut decât ce nu ai făcut
Sunt mai multe feluri de a înșela. Dacă cineva îmi promite marea dragoste dar ma înșeala nu ma deranjează înșelatul cât ma deranjează ipocrizia, minciuna, dacă pe cineva îl simt ca ma iubește în felul lui dar ii simt și spiritul liber nu am pretenții de fidelitate. Depinde de persoana cu care ai legătură și cum vezi acea legătură. Sunt multe feluri de a iubi. Poți iubi platonic, poți iubi întrun fel liber fără obligații din diverse motive și poți iubi clasic. Poate sa ma intereseze sau nu acest aspect. În legătură cu întrebarea de mai sus e mai simplu sunt doi tineri de 20 de ani pe care eu nu ii consider iubiți în adevăratul sens al cuvântului
Tu vezi viata intr-un fel comun, cu principii si valori impuse cumva de societate. Viata nu e doar alb si negru. Eu asta am invatat in timp
Depinde si ce varsta ai. Pe la 30 de ani incepi sa inveti ca viata nu e cliseica si lucrurile idealistice nu sunt tocmai reale. Dar tocmai asta e frumusetea. Prea multa normalitate este plictisitoare
Înșelatul e un subiect controversat. În principiu nu trebuie făcut pe fața în nici un caz ( dar e logic) Ideea e ca poți considera înșelat si cu gândul. Eu vreau ca un partener sa nu însele pentru ca nu simte nevoia, nu de teama de a nu fi prins. Degeaba e fidel dacă nu mai e prea multa pasiune și și ar dori sa mai încerce cu altcineva dar nu o face din bun simt, respect, siguranță, etc. Înseamnă doar ca nu are curaj nu ca ma iubește. Sunt cupluri care deși s au iubit au greșit unul fata de celalalt și apoi au regretat. Sunt n situații. Eu nu as urmării niciciodata sa vad dacă partenerul ma înșeala dar în momentul în care as simți atunci ar fi o problema.
Decât să înșeli mai bine te desparți de ea și apoi faci ce vrei. O să-i provoci suferință dacă va afla.
O mica situație delicată in care te-a pus viața. E doar o "problema" minora fata de ce te așteaptă. Și totuși... E greu ca altcineva să îți spună ce sa faci.
Dacă aveți amândoi 20ani sunteți destul de mari deci nu știu... Sfatul meu, nu te grăbi. Și mai încearcă cu iubita ta. Încearcă să pregătești ceva romantic când sunt părinții la munca sau altceva. E mai frumos sa faci dragoste tu că virgin cu prietena ta virgină. Recomand cu căldură, este o simțire extraordinară. Bafta.