| sex123 a întrebat:

am si eu o problema. Am ajuns in pat cu o fata si nu am avut erectie("nu mi s-a..."). Dupa o perioada am avut din nou ocazia cu aceiasi fata dar tot la fel. Recent m-am re-intalnit cu fosta prietena si cu ea nu am avut aceasta problema ba chiar am avut 2 erectii. Am mai fost si cu alte fete insa nu am mai ajuns in pat, vroiam si eu si ele insa "nu ma simteam pregatit fizic" (aceiasi problema ca fata e mai sus). Nu stiu ce sa mai fac, sa consult un medic ceva? Am 22 de ani si nu mi sa mai intamplat pana acum.

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

Fata respectiva te inhiba emotional!
Nu stiu daca problema va trece de la sine sau ar trebui sa discuti cu un psiholog! Dar daca s-a mai intamplat si cu alte fete in trecut,e clar ca undeva in subconstientul tau se intampla ceva. Discuta cu un psiholog, pentru ca o boala fizica nu are cum sa fie din moment ce cu fosta merge treaba.
E clar ca ai un blocaj emotional!

Exista un utilizator pe acest site, a carui casa a ars in urma cu aproximativ doua saptamani!//...ina-2.html
Il poti ajuta si tu depunand un leu,sau cat iti permite buzunarul, in conturile ce le gasesti la acea postare. Ajutandu-l, putem dovedi ca suntem toti pentru unu! Multumesc!

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

E ceva psihic sa stii te-ai complexat, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme! Cine nu a patit asa ceva? Adica cand zici ca o sa fii Number one in pat si iese un dezastru, de iti vine sa iti dai palme de rusine? incearca sa uiti acest episod si ai incredere in tine, bea un pahar de vin rosu inainte, relaxeaza-te si daruieste-te total atunci cand incepi, preludiul isi are rostul lui si ai sa vezi ca vei face furori! Uite si ceva sa citesti in caz de problemele nu dispar da?
http://www.discretfarma.ro/......icol16.php
http://www.sfatulmedicului.ro/......rectie_686
Multa bafta!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Hmmm, cumva, la modul general, simti ca te intimideaza tipa cu care s-a intamplat -incidentul-? Sau o simti ca fiind foarte sigura pe ea? Ca ma gandesc ca te inhiba...

| sex123 explică (pentru ExistaMosCraciun):

Nu ma intimideaza... si acum tin legatura cu ea si as putea oricand sa ma "re-intalnesc" cu ea.

| ionutmystic a răspuns:

Ce zice "superdorex", sau alta varianta: fata e urata cu crengilaughing

| cristi0005 a răspuns:

Buna, se mai intampla din cauza emotiilor sau din diverse motive. parerea mea este ca ai putea incerca (daca nu ai mai incercat) dar este foarte k o crema pentru erctie sau un spray care sunt folosite foarte mult in ultima vreme si de care o sa ramai si tu probabil surprins de ce efect au acestea; preturile sunt rezonabile undeva la 50 lei si iti ajunge ani de zile eu mi-am cumparat un asemenea produs de pe internet mai exact www.mysex-shop.ro, sper ca te-am ajutat sa-ti rezolvi problema