E bine sa nu te grabesti, ea iesind de curand dintr-o relatie poate sa mai aiba inca sentimente pentru fostul si sa se gadeasca la el. Tu poti fi o alinare, un refugiu si sa nu te ia in serios. Asteapta ce poate sa-ti zica despre ce isi doreste si gandurile pe care le are despre fostul, asta daca e sincera. Iesi cu ea distreaza-te, poate sa se termine cu ceva frumos. Bafta!
Eu am vorbit si despre fosta ei relatie si mi-a zis ca nu are de ce sa ii para rau intr-un fel nu prea a fost o relatie iesita din comun. Avand in vedere ca ii cunosc pe amandoi si pe ea si pe el.
Dar nu poti stii ce a fost intre ei exact. Tu stii cel mai bine daca merita. Dar ea nu pare atat de hotarata daca ti-a zis ca nu stie ca sa iti zica, ori e altceva la mijloc. Risca: "nu risti, nu castigi!" Si nu prea ai ce sa pierzi tu. Fa-o sa se simta in siguranta langat tine, ca si cum nimic nu ar putea sa o raneasca in bratele tale!
Nu te lua dupa telenovelistii astia de te sfatuiesc numai prostii.Este o problema mai complexa a ceea ce trebuie sa faci si ceea ce nu trebuie sa faci.Ma rezum la cateva aspecte de baza:
-nu vorbi cu ea despre fosta relatie;
-nu te oferi ca refugiu pentru nu stiu ce problema;
-pe tine nu te preocupa ca probleme are ea, posibil ca dupa ce a iesit din relatie sa ti se smiorcaie:tine minte, nu e problema ta, nu te oferi ca umar de plans, pe bune are prietene pentru asa ceva;
-nu ii kua flori pentru ca o pui in postura idioata de premiu. Aham, nu iei flori tipelor abia cunoscute si pe care vrei sa le starnesti atractie, simplul cadou nu este decat prezenta ta.Cumpara flori mamei, sotiei, iubitei cu care ai cativa ani.
Aa mai usor cu inflatia de marturisire a sentimentelor, nu inteleg de e simti nevoia sa ii spui ca o placi, nu poti sa i-o tragi daca nu i-o spui?
Totul va veni de la sine, cumpără-i o flore, i-ao in brate,... nu stiu fă-o sa se simta bine langa tine, fa-o sa se indragostească de tine.
Eu cred ca ar trebui ca la intalnire sa fi tu insuti si sa incerci sa-i vb frumos si sa ii dai multa atentie pentru prima intalnire chiar ati putea sa va povestiti anumite intamplari din viata si ar fi bine daca ai incerca sa gasesti cateva asemanari dintre tine si ea.
Eu zic sa ii cumperi o floare sa se simta speciala si sa ii demonstrezi ca o placi si sa o faci sa treaca cu bine peste despartire
Ce vrei sa spui ca tipul are nevoie de o floare ca sa fie special in ochii ei? Este o prostie mai mare decat sexul la 10 ani