| rita a întrebat:

Am si eu o problema care ma macina legata de anticonceptionale. Folosesc Marvelon de aprox 4 ani fara intrerupere pentru ca analizele de specialitate pe care le repet anual mi-au iesit intotdeauna bine, iar doctora mea mi-a spus ca nu este nevoie de pauza. Din paranoia si dupa cate articole am citit am facut eu de buna voie o pauza de o luna. Acum sunt in asteptarea ciclului trebuie sa imi vina peste cateva zile si imi este fff frica pentru ca poate sa nu imi vina, amenoree, dereglari si sa ajung la doctor. Nu se pune problema de o sarcina, vreau sa imi vina normal ca sa pot lua din nou Ac. Credeti ca voi avea probleme? Voi ati patit ceva de genul in pauzele de Ac sau ati fost ok? MULTUMESC

2 răspunsuri:
| Vrajitor a răspuns:

Daca doctorul iti spune ceva, tu de ce faci invers? sincer toti care vin aici cu sfaturi iti pot fi mai mult sau mai putin utile, nimeni nu este doctor sau in specialitate! si mai ales ca fiecare are un organism "unic" gen.happy
Du-te la doctor, sa nu ai probleme, ca si la ce-a mai mica dificultate aparuta risti multe crede-ma si lasa tu internetul si ce citesti pe toate prostiile... Medicul e cel mai sfant

| pPink a răspuns:

Nu cred ca e o problema intreruperea anticonceptionalelor. Totusi mergi la doctor.
Bafta!