Daca ai facut un test de sarcina si ai exclus sarcina, atunci ar trebui sa te duci urgent la ginecolog.
Sincer, pare sarcina, dar ma gandesc ca nu puneai intrebarea daca testul era pozitiv. Si atunci ma gandesc la niste chisturi ovariene, afectiune foarte grava care necesita tratament rapid, altfel poate produce complicatii foarte severe.
Astea sunt simptomele unei sarcini, trebuie sa-ti faci un test sau daca nu mergi la ginecolog.
Cred ca e sarcina, dar nu imi explic ce e cu durerile astea groaznice de sani, e bine sa mergi la un ginecolog.
Am patit o faza ca a ta m-am dus sa-mi iau test l-am lunat si cand am ajuns acasa imi venise
Fetelor... m-ati speriat...si probabil ca a avut efect bun sperietura.pentru ca dupa ce am dat 20 de lei pe 2 teste... mi a venit ciclul...multumesc de raspunsuri.
Multumesc pentru raspunusri...Ieri am fost si mi am luat 2 teste. Unul l-am facut aseara, si al doilea azi dimineata si au iesi amandoua negative.Si mi-a venit ciclul. Dar oricum dupa ce trece, merg la doctor.