SFATUL MEU:Te sfatuiesc ca pe o prietena. sa nu faci greseala imensa de a intretine relatii sexsoale cu el.Ai 19 ani. TE FELICIT! foarte putine fete reusesc sa se mentina virgine pana la aceasta varsta! BV! Dovada a educatiei bune pe care ai primit-o thu esti 'curata"nepatata. si e f bine//nu te culca cu el spune-i ca nu o vei face pentru ca thu nu esti Accesoriu(te foloseste odata si apoi. pha) spune-i ca thu esti o fata serioasa si ca nu vrei sa faci acest lucru pana nu vei avea ceav stabil cu el in fata legii si a lui Dumnezeu. fetelor nu va culcati cu iubiti vostrii inainte de nunta! e mai important sa traiesti o viata linistita langa sotul taw stiind ca ai fost cinstita cand te-a luat si ca niciodata nu-ti va strika faptul ca tea luat dezvirginata. cu iubitu faci sex acum si peste o luna te-a lasat. uh cu ce ai ramas? ti-ai pierdut ce ai avut mai sfant. si pentru ce? pentru vrajeala si farmecele lui? fetelor fiti cinstite pana in noapte nuntii. scultati-ma!
Nu ar trebui să faci sex dacă nu simţi nevoia, dacă simţi nevoia, fă-o. De ce nu? Eşti destul de matură, poţi să iei decizii fără să te ajutăm noi. Eu nu mai sunt virgin de la 14 ani, mi-am început viaţa sexuala cu o fată la 14 ani, şi ea era virgină, dar şi eu, şi până la ora actuală suntem împreuna, eu am 22 de ani, şi ea la fel.
Nu o fa. Explica-i ca nu esti pregatita, iar daca el nu accepta si nu intelege, ba mai mult, o face si pe victima, da-i verde. Spune-i ca il iubesti dar pasul asta mai are de asteptat. Iar daca el are asa mare nevoie de sex, sa se duca la altele
Nu nu, nu o face. Mai stai pana pe la 25 de ani, cand te vei intreba de ce sexul inseamna asa o durere. Pana la urma, indiferent de consecinte, sexul nu e o placere doar pentru unu, ci pentru doi. Daca tu crezi ca-l mai duci asa cu zaharelul, gresesti. Nu pot anticipa intentiile lui, dar totusi gandirea ta e deplasata. Hotaraste-te fara a lua in calcul toate parerile si impresiile de pe site-uri. Decizia e a ta, dar gandeste-te la consecinte. 19 ani e o varsta mult peste cea legala si cea minima din punct de vedere fiziologic, iar partea cu parintii. no comment.