Pretene Niciodata sa nu astepti dupa ceva/cineva. Nu trai nici cu viitorul, nici cu trecutul.
Cine stie cat va sta cu tipul ala si tu tot astepti...si astepti...si stagnezi, ramai in urma.
Trebuie sa infrunti mereu adevarul...si adevarul acum e ca e cu tipul ala. In cazul asta ai 2 optiuni: ori incepi sa vorbesti cu ea asa.usor, usor, incepand cu un "buna, ce mai faci?"; ORI iti iei gandul de la ea, caci mai sunt cu miliardele. In caz ca nu stiai, numarul femeilor pe Pamant e de 3 ori mai mare decat cel al barbatilor... cel putin asa spun statisticile Deci nu mai face greseala de a astepta dupa ceva...viata e prea scurta pentru a fi si simpla. Trebuie luat adevarul de coarne, si da-i tata.
Nu prea stiu. adica. mie mi se pare ca tu esti acum mai mult atras de ea. Dar daca totusi simti mai mult poate ar trebui sa incerci sa te apropii de ea din nou. Oricum, nu asta era intrebarea ta, deci pe viitor cred ca ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei o decizie.Totusi.nu cred ca ai putea sa stii... e cam complicat. Nu poti sti ce va fi...