| georgenbn a întrebat:

Buna ziua, am si eu un prieten, ne stim de mici copii suntem unu langa altul in fiecare secunda dar nu este vorba de asta. Este vorba despre iubita lui, mereu cand isi face iubita, ma cheama tarziu afara, ies cu el si el pleaca sa se vada cu ea, il controleaza in ultimu hal, pe scurt ma lasa mereu pentru ea si ma face sa ma simt prost, oare cum sa reactionez? Sa nu mai ies cu el, sa l tratez cu aceiasi metoda, sa mi vad de treaba mea, ajuta ti ma va rog parca toti prieteni mei se schimba cand vine vorba de iubite, iar eu cand am ies mai mult cu ei decat cu ea, ce sa fac? dau funda

Răspuns Câştigător
| sammie a răspuns:

Nu, asta e un red flag pentru viața ta socială atunci când îți dai prietenii la o parte pentru o iubita/un iubit. Și să nu crezi că așa se întâmplă la toată lumea. Sunt mulți însurați care au zeci de prieteni. Nu înseamnă că dacă ai o iubită deja nu mai trebuie nici să socializezi cu alții. Și mulți fac greșeală asta. Când o să ai mai multe relații o să vezi că viața o să devină alb și negru dacă faci așa.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Nu mai fii egoist.

| anonim3248 a răspuns:

Așa o să faci și tu când vei avea iubită.

| sammie a răspuns (pentru anonim3248):

Nu, asta e un red flag pentru viața ta socială atunci când îți dai prietenii la o parte pentru o iubita/un iubit. Și să nu crezi că așa se întâmplă la toată lumea. Sunt mulți însurați care au zeci de prieteni. Nu înseamnă că dacă ai o iubită deja nu mai trebuie nici să socializezi cu alții. Și mulți fac greșeală asta. Când o să ai mai multe relații o să vezi că viața o să devină alb și negru dacă faci așa.

| FindMyName a răspuns:

Mereu greșeala asta se întâmplă în prieteni. Când apare o,, ea", pe tovarășul său îl lasă. Discută cu el, nu schimba nicio moneda înapoi.
Dacă înțelege de vorbă bună, perfect, dacă tot continuă așa, retrage-te. Îți vei face alți prieteni mai buni