Buna,fiecare fata are secretii,care daca sunt transparente,si nu sunt in ambundenta,este ok, de obicei inainte sa iti vina menstruatia apare aceasta secretie sau in momentul ovulatiei.
Nu ai de ce sa iti faci griji, nu ai nimic.
Chiar daca nu ai avut contact sexual dar penisul lui a fost "manevrat" la "locul faptei", o boala se poate lua. Ce este ...se poate sti doar daca faci un examen de lama la un ginecolog!
Mai copile, ai 11 ani sau 12 si tu te joci cu genitalele cand nici macar nu ai invatat inca ce e ala genitiv? Probabil ca nu ai avut parte de prima menstruatie si asta e un semn ca o vei avea curand!
O varsta nu putea si tu sa zici?
http://www.topsanatate.ro/......24474.html
Este normal...probabil esti racita, sau la unele fete inainte de ale veni menstruatia, le curge o secretie alba vascoasa.
E ok.stai calma trebuie sa iti vina menstra
Cum vine asta."nu stiu siggur daca a avut loc o prejaculare. pentru ca inainte si-a pus mana la el,apoi la mine"? Era un fel de "una la mine, una la tine una la mine una la tine? Posibil sa fi fost si friptea?
Fara mistouri acum, cati ani ai tu pentru ca este posibil sa fi fost excitat si sa fi avut orgasm?
Sa stii ca si dupa ciclu. curge acea secretie.Eu sunt virgina am 15 ani si imi curge. asa ma dezvolt eu. am fost si la medicul de familie nu e nimic grav. insa daca ai mancarimi te poti duce la medicul de familie!
@Answer, mai COPILE, am 17 ani .
Ciclul ar trebui sa-mi vina pe la inceputul lui august. in fine, multumesc de raspunsuri!
SarmalutaPuternica întreabă: