Un om fără Dumnezeu și credință se îmbolnăvește și uite așa ajunge să-și bată singur singurel fără ca nimeni sa-i faca ceva să-și bata joc de propia viața cu el însuși cu fel și fel de vici și dependente cu fel și fel de " intenți bolnave sexuale cu fel și fel de oamenii" nu știu nu am puterea nu dețin puterea da a înțelege ce va împinge sa faceți așa și ce va provoacă intențile astea sa faceți așa sa vreți așa ceva sper cu toată inima să vă opriți din rahaturile astea ca este ceva enorm enorm de grav și de bolnav și sper cu toată inima ca într-o zi o sa fiți niște oamenii conștient niște oamenii raționali niște oamenii educați niște oamenii cu Dumnezeu și credință Adevărată.
Eu sunt credincios dsr imi vin gandurile acestea rele care ma provoaca ca e placut da fac prostia cu un baiat dar eu nu vreau aşa ceva ca stiu ce poate sa fie pe urma Vreau cu fetele numa... Dar nu stiu ce sa fac ca ma atrage...
Mam gresit in cuvinte am vrut sa scriu ca eu sunt credincios dar imi vin ganduri rele care ma provoaca ca acest lucru e placut si ma provoaca sa fac cu un baiat dar eu nu vreau asa ceva ca stiu ce poate sa fie pe urma... Dar nu stiu ce sa fac ma atrage la acest lucru... Eu vreau numa cu fetele dar ma atrage
Esti doar inca un exemplu care confirma faptul ca misticismul nu a facut pe nimeni inteligent.
"...dar imi vin ganduri rele care ma provoaca ca acest lucru e placut si ma provoaca sa fac cu un baiat..."
Posibil sa fii bisexual. Nu e nicio problema, oricum aproximativ 10% din populatie nu e heterosexuala. In ce priveste problemele pe care ti le creaza misticismul, nu le baga in seama, sunt doar povesti imbecile, fara nicio baza in realitate.
Nu știu nu înțelege de ce se întâmplă așa cu oamenii și nu-și dau seama ca este ceva grav de greși și de bolnavă
Dar ce sa fac daca nu vreau sa fiu bisexual vreau sa fiu numa heterosexual ce sa fac? inainte eram numa hetero cu fetele dar dupa massajul acesta nu stiu ce e cu mine...
Nu vreau sa fiu bisexual eu inainte numa cu fetele eram dar amuia ma atrage la aşa ceva ce sa fac nu vreau sa fiu bisexual...
Pai da nu țiam zis sa fie dinlă daca tu nu vrei unde am zis sa fi dinlă? Eu am zis și nu înțelege cum de se ajunge sa fi așa și ce se întâmplă de se ajunge sa vrei sa faci cu băieți asa înțelegi? Eu nu țiam zis ca sa dinlă este foarte bine câți dai seama ca nu este ceva normal sa fie băiat cu băiat și fata cu fata eu chiar ma bucur cu Adevărată pentru tine câți dai seama ca nu este ceva normal și sănătos
Faptul câți dai seama ca este ceva crești și nu este normal și ești conștientă de asta este ceva foarte bine căci îți dai seama ca ceva nu este în regula și normală deci? Nu ești dinlă și nici bisexual căci tu nu vrei sa fi așa ceva si țiai data seama ca nu este normal asa ceva și este ceva bolnav și greșit
"Dar ce sa fac daca nu vreau sa fiu bisexual vreau sa fiu numa heterosexual ce sa fac?"
E ca si cand ai spune ca nu vrei sa fii blond, desi asa te-ai nascut, de exemplu. Poti sa te vopsesti orice culoare vrei tu, dar tot blond ramai de fapt in realitate. La fel si cu asta, te poti ascunde, sau nega, dar tot asa esti de fapt. Dar oricum, unde e problema de fapt?!
Nu ma ca nu stiu ce sa fac ca ma atrage imi vin ganduri ca e placut dar eu nu vreau asa ceva si inca cu um baiat...
Masaj la prostata poate sa iti faca si o fata deci nu, nu trebuie sa devii gay pentru asa o placere minora!
Dar daca imi vin ganduri cu gay si cand ma gandesc cum pe mine... Parca simt placere ce sa fac ma atrage la prostia cu baiatul ajuta te rog ce sa fac? Eu nu vreau
Contacteaza un psiholog E cel mai bine, el va stii sa iti rezolve problema.
Tu nai înţeles eu invers nu vrei asta sa fac ca stiu ce poate sa intample