| MissNobody a întrebat:

as avea si eu nevoie de un sfat sa zic asa pana maine cand ajung la ginecolog. De cand ma stiu ciclul meu a fost EXTREM de neregulat. Mama mea il avea tot asa si m.am gandit ca poate nu e nimic, sincer am fost cam delasatoare recunosc, dar eram si mica si speriata de un ginecolog. M.am hotarat ca e cazul unor analize in amanunt. Ecografie am facut si anul trecut si nu aveam nimic, asa ca ma gandesc la ceva hormonal poate. Cel mai rau a fost anul asta mi.a intarziat 6 luni, s.a mai intamplat dar nu mai vreau sa stau asa mai ales ca durerile sunt de nesuportat, am ajuns in stadiul in care nu.mi mai simteam picioarele. As vrea doar sa stiu la ce sa ma astept maine de la ginecolog, pentru ca asteptarea ma omoara. Cum am mai zis sunt constienta ca am fost foarte delasatoare dar sunt hotarata acum. Un alt lucru ar mai fi ca am de 2 sapt dureri inainte de actul sexual adica in momentul in care ma excit simt o durere abdominala si in momentul contactului o durere ca o usturime si imi simt vaginul extrem de stramt, umflat sa zic asa. Ce credeti?
Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Nu e-n regula ca ai stat asa pana acum si n-ai luat masuri. Medicina a evoluat mult in ultimii ani. Au aparut tot felul de tratamente care pe vremea mamei tale nu existau. De ce sa te chinui astfel, cand poti sa te tratezi?

| Laura927 a răspuns:

Ai racit la ovare.
Racelile intarzie menstruatia, dar nu 6 luni!
Multe femei au probleme legate de dureri menstruale, eu sunt una dintre ele simt ca lesin in prima zi nu pot nici micul dejun sa mi-l fac vad negru in fata ochilor, acum doua luni am ajuns la urgente.
Mi-au facut analize si nu am nimic dar mi-au dat pastile cu prescriptie medicala pentru dureri si benzi care se lipesc de burta alea fara prescriptie.
Este doar o infectie, o sa iti dea pastile.sad
Ar trebui sa mergi mai des de acum in colo.
Bunica mea nu a fost toata viata la ginecolog si nu a mai avut nimic.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Colul uterin extrem de strâmt?
Nu ai cunoștințe nici minime de anatomie!
Ai nevoie de un ecograf intravaginal, reglarea menstrei o poți face cu ceai de crețișoară, nu te dopa cu hormoni artificiali care îți atacă ficatul.
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Cred ca ai racit acolo joswinking