Lecturand romanul tau am tras o singura concluzie, ai avut doar impresia ca te iubeste.In plus ea este o fire independenta, care iubeste viata si doreste sa si-o traiasca.Nu cred ca relatia merita continuata, sunteti firi deosebite, incompatibile.
Daca te-ai plictisit de fazele acestea, atunci este timpul sa te retragi. Pe viitor nu mai incerca sa schimbi personalitatea partenerei, o accepti sau nu asa cum este.
Ceva de genul asta am patit si eu. Eu sunt sportiv, nu prea umblu la petreceri ca sa ma rup in doua. In schimb ea este (vorbesc la prezent ca inca sunt cu ea) mai deschisa, umbla la petreceri, dar m-am obisnuit. In trecut am incetat si eu sa mai cred ca ar fi ceva intre noi, asa ca nu i-am mai scris deloc, imi vedeam de antrenamentele mele, iar peste 3-4 zile mi-a scris ca ce am patit si ca vrea sa petrecem mai mult timp, si restul'.(cand nu am vrut sa mai am treaba cu ea atunci s-au intors lucrurile). Daca cumva vrei sa te desparti poti sa o faci, dar cateva zile o sa stai trist ca nu o sa gasesti alta ca ea, astea fiind doar niste urmari ca ai iubit-o, cand de fapt sunt multe alte fete exact pe placul tau care te-ar putea completa perfect. Nu as vrea sa pun paie pe foc dar daca i-ai daruit tot ce ai zis mai sus, iar ea asa te rasplateste, nu cred ca te merita. Inca ceva, daca ai de gand sa continui, lasa paranoia si orgoliul, pentru ca nu te ajuta deloc.