| elenadima a întrebat:

Buna ziua as dori sa aflu la cat timp dupa prima relatie sexuala pot avea orgasm, oricum nu stiu ce o fi asta...- doresc exemple va multumesc

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Traieste momentul si ai sa vezi!
Apropo, ce varsta ai?
Pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Orgasm poti avea foarte bine si fain si facand Petting! - cu drag, rabdare si multa tandrete! si mai ramai si virgina astfel! Mare Atentie la igiena manuala! - trebuie sa invatati sa va spalati pe maini cat mai des, si mai ales Imediat dupa ce ati intrat in casa!

Cat despre ce este orgasmul, poti afla de la raspunsurile mele castigatoare!

Nu este o regula ca dela al X-lea act sexual "poti avea" orgasm! - dimpotriva, daca numai asta urmaresti, ai sa fii foarte dezamagita! Trebui sa inveti sa te bucuri de tot ceea ce inseamna atingeri, mangaieri, soapte si tandrete, si abia atunci orgasmul va veni si el intr-o buna zi! - oamenii au praguri de sensibilitate foarte diferite, si care mai depind si de cata experienta ai, si de cum "stie" si partenerul sa se poarte cu tine!

| ancutsa410 a răspuns:

Asta depinde de partener si de tine, de cat de excitata o sa fii.orgasmul este momentul in care simti "placere maxima". cum sa-ti explic? nu stiu, in fine sper ca ai inteles

| cristitxtx a răspuns:

Poti avea orgasm la primul contact sexual