| WTF a întrebat:

as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Deci.am fost impreauna cu o fata 1 luna de zile(orase diferite ) timp in care am apucat sa ne vedem o singura data,. Vorbeam f des la telefon, tot impul ea ma suna, pana acum 5 zile cand i-am spus ca nu mai vreau sa fim impreuna deoarece m-am saturat sa vorbim atat de des, iar fata a inceput sa imi dea mesaje gen : ma omor, eu nu pot trai fara tine, tu esti tot ce imi doresc, in fine, 2-3 zile ma suna insistent eu ii inchideam telu dupa cateva minute, ma suna iar, respingeam apelul, pana am primit un mesaj : te rog raspunde, fac orice sa ne impacam. Dupa 30 minute incerc sa o sun si nu a mai raspuns...am crezut ca este la bucatarie, in fine, am revenit cu un alt tel dupa 20 minute, in zadar, nici un raspuns, nici un msg, cum eram obisnuit... iar acum dupa 4 zile nu am mai primit nici un semn din partea ei, care zicea ca nu poate sa stea fara sa imi auda vocea si ca nu poate trai fara mine, iar acum ma pune pe ganduri chiar daca atunci nu acordam atentie! acum chiar nu stiu ce sa fac! tot timpul ma gandesc la ea.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ar trebui sa o vizitezi. Asa ar fi cel mai bine. Probabil a sfatuit-o vreo prietena sa nu iti mai spuna nimic pentru a vedea reactia ta. Sper sa nu fie ceva mai grav. Altfel e sa vorbesti cu ea. Ai fost si tu cam dur un pic. O discutie fata in fata poate rezolva multe. Vorbeste cu ea despre aceasta relatie si incercati sa fiti sinceri cu voi. Incercati sa ajungeti la un numitor comun. Ori hotarati ca relatia nu mai are niciun sens ori incerci sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu ea si sa incercati sa puneti ceva ordine in relatia voastra. Trebuie sa aveti un plan de bataie comun. Cautati sa fie bine. Daca va iubiti sa nu raciti relatia dar nici sa nu va sufocati unul pe altul.

| vlaaddd a răspuns:

Crazy child'

| Happyness a răspuns:

Ce mai astepti? du`te la ea acasa si vezi ce s`a intamplat poate s`a intamplat ceva rau doamne fereste

| WTF explică:

Deci eu cand am fost la ea acasa, nu am luat nici un numar de fix, nici al parintilor ei, decat numerele ei le am, si nu raspunde pe nici un numar! indiferent ca sun cu numere diferite, nici un raspuns macar! deci nu stiu ce sa fac.

| WTF explică:

Astept mai multe pareri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori a facut o tampenie, ori vrea sa te bage intr-o mare sperietura. Daca cunosti vreo prietena de-a ei sau pe cineva, incearca sa i-ei legatura si sa vezi ce aflii.In ultima instanta mergi la ea in localitate si vez ice s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai macar stii unde sta, in ultima instanta mergi la ea acasa sa vezi daca i s-a intamplat ceva! Eu una asa as face daca ar fi vorba de prietenul meu, indiferent ca as avea sau nu bani, tot as face rost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pufff calm...nu e atat de idioata sa faca ceva vrea doar sa te sperie ia incearca si sun o de pe alt numar:I)

| div_2047 a răspuns:

Daca tot vorbeai asa de mult cu ea, nu ai un numar de telefon de fix, sau stiu eu, de la parintii ei? Sa ii suni pe ei sa ii intrebi. Alta solutie ar fi sa urmaresti stirile si sa vezi daca s-a sinucis cineva din dragoste.