Ar trebui sa o vizitezi. Asa ar fi cel mai bine. Probabil a sfatuit-o vreo prietena sa nu iti mai spuna nimic pentru a vedea reactia ta. Sper sa nu fie ceva mai grav. Altfel e sa vorbesti cu ea. Ai fost si tu cam dur un pic. O discutie fata in fata poate rezolva multe. Vorbeste cu ea despre aceasta relatie si incercati sa fiti sinceri cu voi. Incercati sa ajungeti la un numitor comun. Ori hotarati ca relatia nu mai are niciun sens ori incerci sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu ea si sa incercati sa puneti ceva ordine in relatia voastra. Trebuie sa aveti un plan de bataie comun. Cautati sa fie bine. Daca va iubiti sa nu raciti relatia dar nici sa nu va sufocati unul pe altul.
Ce mai astepti? du`te la ea acasa si vezi ce s`a intamplat poate s`a intamplat ceva rau doamne fereste
Deci eu cand am fost la ea acasa, nu am luat nici un numar de fix, nici al parintilor ei, decat numerele ei le am, si nu raspunde pe nici un numar! indiferent ca sun cu numere diferite, nici un raspuns macar! deci nu stiu ce sa fac.
Daca tot vorbeai asa de mult cu ea, nu ai un numar de telefon de fix, sau stiu eu, de la parintii ei? Sa ii suni pe ei sa ii intrebi. Alta solutie ar fi sa urmaresti stirile si sa vezi daca s-a sinucis cineva din dragoste.