| Danutz_4269 a întrebat:

Buna ziua as dori sa stiu mai mute detalii cu privire la urmatorul aspect: Prietena mea a folosit timp de 1 an si 8 luni anticonceptionale pe cale orala (care banuiesc ca luate asa de mult afecteaza la a ramane insarcinata mai rapida)si acum o luna le-a intrerupt si folosim ovule pharmatex.La ultimul contact sexual din greseala am ejaculat inauntru cam dupa 25-30 minute din momentul cand a introdus ovulul dar dupa ce am terminat s-a spalat pe EXTERIOR cu apa in care era sampon dizolvat.Intrebarea mea ar fi daca sunt sanse sa ramana insarcinata sau nu exista riscul asta daca s-a spalat doar pe EXTERIOR.Astept raspunsul cat mai curand si cat mai detaliat.Multumesc

1 răspuns:
| criss_3286 a răspuns:

Buna...dupa parerea mea.sunt mici sanse sa ramna insarcinata. daca te duci la ginecolog iti zice clar.ca dupa un an in care ai luat anticonceptionale daca faci pauza nu ramai gravida in urmatoarele 2-3 luni...deci sunt f mici sansele.dar cel mai bine ar fi sa astepte 1-2 saptamani max.si dupa sa fac un test de sarcina.asa ati fi siguri si v-ati calma.big grin. sper ca te-am ajutat.:*