Heymdaa complicata situatie
probabil parerea mea nu te va prea incanta si poate ca nici nu te va ajuta sa-ti schimbi parerea,dar eu,sincer, ma gandesc cat de mult sufera sotia lui; ai incercat sa te pui in locul ei? poate ei nu-i place situatia si ii este foarte greu sa accepte ca nu mai are un loc in inima persoanei pe care o iubeste; pana la urma este o chestie si de demnitate, adica tu accepti ca sa il imparti pe barbatul la care tii cu alta? daca el te stimeaza si te iubeste asa de mult de ce nu renunta la cealalta? probabil pentru ca va joaca pe amandoua pe degete; si gandeste-te ca la fel cum i-a facut sotiei sale asa iti poate face si tie(pentru ca asa pare genul sau de persoana)gandeste-te bine si la ce faci... faptul ca tu raspunzi la iubirea lui arata de fapt ca tu ai intervenit intr-o casnicie care urmeaza probabil sa fie distrusa doar din cauza ta.Ai putea sa ai pe constiinta ca din cauza ta s-a destramat o familie ce a fost candva fericita? El nu va poate iubi pe amandoua in aceeasi masura; la una din voi trebuie sa tina mai mult,daca esti tu aceea atunci ar trebui sa renunte la sotia sa pentru tine,si sa nu o mai insele,iar daca o alege pe ea, sa te lase in pace pe tine, pentru ca tu(sunt sigura)ca meriti mai mult decat un barbat pe care trebuie sa-l imparti
E trist daca te gandesti ca poate omu are copii, o nevasta care il asteapta acasa care nu stie ceea ce face el... Facem un joc de imaginatieaca tu ai avea doua relatii simultan si unul din barbati ar fi chiar personajul despre care vb...tu crezi ca ar mai fi cu tine daca ar stii de cealalta relatie? Tu ar trebui sa te gandesti la faptul ca nu trebuie sa-ti patezi demnitatea si respectul fata de sine pentru unul ca el.Sunt o sumedenie de barbati pe lumea asta cu care ai putea forma un cuplu. Sper ca te va ajuta sfatul meu.
Mario1996 întreabă: