Buna,
Esti doar un adolescent in dezvoltare, ce tii se intampla sunt doar povesti, crede-ma fiecaruia dintre noi s-a mai intamplat vreodata sa simtim ceva special pentru o persoana si sa consideram ca el/ea este jumatatea noastra, dar asta este varsta, nu poti spune ca ai in comun ceva cu ea doar din cele povestite de ea la ora, in afara scolii sigur este o alta persoana, poate stie ca o placi, fetele intotdeauna isi dau seama de cum o privesti s.a.m.d., dar avand in vedere faptul ca ai doar 16 ani, marea majoritate a fetelor de varsta ta se uita dupa baieti mai mari deci la profesoara fara sanse care probabil are un iubit, logodnic, sot daca nu si copil in afara scolii, deci te-ai face singur de ras daca ai incerca s-o contactezi!
Numai bine!
pa, pa
Nu-i rușinos s-o contactezi, o saluți din politețe.
PS: Ultimul puștan( de la știri) pe care îl știu, s-a sinucis din cauza profesoarei...tot de limba română. Acum, cum ți-o fi norocul...
Hahaha,buna rau partea de la sfarsit.
XD
Cate crush-uri am facut pentru profesoarele mele... dar am trecut peste, pana la urma e nefireasca o relatie elev-profesor si nici americani nu suntem. Mai mult decat atat e si de doua ori mai in varsta decat tine.
Dar faza cu vorbitul pe facebook nu e o mare problema, poti sa-i trimiti mesaj sa fiti prieteni online, poti sa-i spui ca ai vrea sa vorbiti de scoala, ca ti-a placut s-o ai ca profesoara si ca ai vrea sa te mai ajute cu sfaturi sau pareri legate de viata de licean, din perspectiva ei de profesoara si persoana matura care a trecut la randul ei prin ea
Cauta o profesoara mai de varsta ta, trust me becouse? ....ete o story :
A fost odata ca niciodata un baiat de liceu, alta lume frateeeee, si uite'asa si pe dincolo liceistul nostru s-a indragostit de profa de franceza, care si aceasta era in limba dupa dansul ( nu ca eram cine stie ce frumuseata pamantului dar asa a fost sa fie ) si s-a infiripat o poveste de love. M-a indrumat in arta amorului in toate cele, de ziceam ca numai eu sunt cel mai bun actor de filme xxx, toate bune si frumoase pana cand frantuzoaica mea a dat de un ala de 60 de ani cu lovele si n-am mai vazut-o, inchipuieti ce tragedie a fost in sufletul meu ( exact ca si un lift cand se opreste intre etaje asa a incetat si relatia noastra ), am pierdut si scoala si tot atunci. Salvare a venit de la o vecina care era de seama mea care mi-a explicat ce si cum si cine a fost vinovat si uite-asa am redevenit iar om, mi-am reluat cursurile si... m-am jurat ca never for ever nu ma mai cuplez cu alta mai in varsta decat mine, doar relatii pasagere, ca deoarece numai eu stiu ce am patit asa ca, draga prietene, mai bine lasa profa si cauta o fata de varsta ta cu care sa va potriviti in toate cele, salut!
Nu are nimic daca ii dai add pe facebook, ea iti va da accept si nimic nu se va intampla. DAR, eu unul iti recomand sa o uiti pe femeia asta, deoarece chiar daca prin absurd te-ar place, ar impiedica-o statutul, si maturitatea pe care deja o are, sa fie cu tine.
Sincer iti recomand sa gasesti o pustoaica de varsta ta, o vei uita pe băbăciune imediat.