1.),, Pot trece spermatozoizii prin două perechi de lenjerie? Există un asemenea risc?''
Posibilitatea exista insa probabilitatea de a si trece efectiv lichidul spermatic prin 2 lenjerii este foarte mica, dar NU si cu totul imposibila.
2.),,Așadar, am motive sa imi fac griji? Iar daca da, cum ar trebui să procedez pentru a evita o asemenea problemă, din cauza. unui "joc" din asta?'
Motive de ingrijorare in cazul precizat, pot sa apara si sa existe, insa NUMAI in cazul in care joaca voastra sexuala, a avut loc in una din zilele PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii si sa intelegi ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM sau din ORICE. Sarcina se poate forma NUMAI /DOAR in cazul in care femeia este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, si in una sau in toate cele 4-5 zile fertile ajunge si intra SPERMA AUTENTICA in vagin. In restul celorlalte 18-20 de zile care NU fac parte din perioada fertila, NU se poate forma sarcina chiar daca sperma este ejaculata/ajunge in vagin. Multa sanatate!
Cred ca glumesti. De doua ori...
Anyway stai linistit nu exista absolut niciun risc sansele fiind infime. Probabil ce ti-a descris ea era ori transpiratie ori o secretie ce ii apartinea tot ei. Poti sa respiri usurat.
Prin haine NU se poate ramane gravida!
Ce ati facut voi nici nu se poate numii, fiind doar o masturbare prin haine, asadar imposibil sa ramana fata insarcinata.
Ca fata sa ramana gravida trebuie sa indeplineasca 2 conditii:
1. sa aiba sex vaginal cu un penis
2. sa fie in perioada fertila
AndrewTate7789 întreabă: